Αποκλειστικό - Μπέτυ Μαγγίρα: Η επιβεβαίωση από τον ΑΝΤ1 και η εκπομπή που αναλαμβάνει

Όλες οι λεπτομέρειες για τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν την ομάδα της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση έγινε στην παρουσίαση προγράμματος του σταθμού
Η ανακοίνωση έγινε στην παρουσίαση προγράμματος του σταθμού

Πλήρης δικαίωση για το ρεπορτάζ του youweekly.gr, που λίγες εβδομάδες πριν σας μετέφερε ότι η Μπέτυ Μαγγίρα αλλάζει τηλεοπτική στέγη και μετακομίζει στον ΑΝΤ1. Στην παρουσίαση του προγράμματος της επόμενης σεζόν, που έγινε την Τετάρτη 19 Ιουλίου, αυτό επιβεβαιώθηκε και δια στόματος του Διευθυντή Προγράμματος του καναλιού, Τζώρτζη Ποφάντη, ο οποίος ανέφερε την παρουσιάστρια ως ένα από τα ονόματα που εντάσσονται στο δυναμικό του σταθμού από την επόμενη σεζόν, με εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο.

Αν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για τον τίτλο και το περιεχόμενό της, αποκλειστικές πληροφορίες του YOU αναφέρουν πως η εκπομπή θα έχει τρίωρη διάρκεια και θα προβάλλεται από τις 10:00 μέχρι τις 13:00. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η συγκεκριμένη ζώνη είχε μείνει ανενεργή τα τελευταία χρόνια στον ΑΝΤ1, κι ενώ γίνονταν συζητήσεις ώστε να ενεργοποιηθεί, δεν είχε βρεθεί ακόμα το κατάλληλο πρόσωπο που θα μπορούσε να στηρίξει κάτι τέτοιο. Αυτό φαίνεται πως αλλάζει με την έλευση της Μπέτυς Μαγγίρα την οποία και πιστεύουν πολύ ως παρουσιάστρια.

Μπέτυ Μαγγίρα με ομάδα
Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης και ο Δημήτρης Μακαλιάς (στα δεξιά της παρουσιάστριας) θα την ακολουθήσουν

Νέοι και παλιοί... γνώριμοι στο πλευρό της Μπέτυς

Χαρακτηριστικό είναι από τον ΑΝΤ1 ότι την πολιόρκησαν ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, στρώνοντας «χαλί για να πατήσει», ειδικά αφότου φαινόταν να απομακρύνεται από το OPEN -για λόγους που ακόμα δεν έχει αποκαλύψει η ίδια. Και μπορεί το «χαλί» να ειπώθηκε μεταφορικά, αλλά είναι γεγονός πως για χάρη της στήνεται νέο σκηνικό, από την αναγνωρισμένη σκηνογράφο και production designer Γιούλικα Βεκρή, που θα φιλοξενήσει την παρουσιάστρια και την ομάδα της για τους επόμενους μήνες. Και εφόσον μιλάμε για το έμψυχο δυναμικό της εκπομπής, αποκλειστικές πληροφορίες του YOU αναφέρουν πως την ακολουθούν «παλιοί γνώριμοι» όπως ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, με τους οποίους συνεργάστηκε την περασμένη σεζόν στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ενώ ακούγεται έντονα και το όνομα της Άννας Ζηρδέλη που αποχωρεί από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.