Maestro: Θα γίνει χαμός με το ρόλο της - Θρυλική ηθοποιός ''εισβάλλει'' στη δεύτερη σεζόν

Είναι επίσημο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Maestro: Θα γίνει χαμός με το ρόλο της - Θρυλική ηθοποιός ''εισβάλλει'' στη δεύτερη σεζόν

Η σειρά, που ήρθε και αγαπήθηκε στην Ελλάδα και ύστερα της ανοίχθηκε η πόρτα για τη παγκόσμια τηλεόραση είναι σε φάση γυρισμάτων για τη δεύτερη σεζόν, που πλησιάζει! Ο λόγος; Για το Maestro φυσικά.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει δώσει κάποια μικρά spoilers για τη νέα σεζόν (δείτε εδώ), καθώς επίσης έχει γίνει γνωστό, πως το σενάριο θα εμπλουτιστεί με νέους ηθοποιούς, που θα εισβάλλουν στο σίριαλ.

Η αδερφή του Aντίννοου Αλμπάνη θα μπει ξαφνικά στη δεύτερη σεζόν με σκοπό να το βοηθήσει σε μία δύσκολη απόφαση, την οποία θα ενσαρκώσει η Λένα Παπαληγούρα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο ΤΥΠΟΣ TV.

Η ταλαντούχα ηθοποιός που εισβάλλει στο Maestro

Θα κάνεις γκεστ εμφάνιση στο Maestro;

«Ναι! Με πήρε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που τον θαυμάζω και τον εκτιμώ τρομερά. Χαίρομαι που αυτή η σειρά έχει ταξιδέψει στο Netflix. Νιώθω υπερήφανη που η δουλειά του Χριστόφορου είναι σε αυτή την πλατφόρμα. Θα κάνω λοιπόν ένα μικρό γκεστ, είπα αμέσως το «ναι»!

Λένα Παπαληγούρα

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του 2ου κύκλου

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, μαζί με τους συνεργάτες του και τους ηθοποιούς της δραματικής σειράς του Mega, προετοιμάζονται και το αποτέλεσμα θα είναι αδιαμφισβήτητα τέλειο. Οι πρώτες σκηνές γυρίστηκαν στην Αθήνα και μετά το Πάσχα η δράση μετατοπίστηκε σε Παξούς και Κέρκυρα.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο τίτλος του πρώτου επεισοδίου είναι «Μητέρα», αφού όλα ξεκινούν και τελειώνουν σε εκείνη. Η μητέρα είναι ο άνθρωπος που μας φέρνει στον κόσμο, γαλουχεί σε μεγάλο βαθμό τον χαρακτήρα μας και επηρεάζει τη μετέπειτα πορεία της ζωής μας.

Η ιστορία συνεχίζεται από εκεί ακριβώς όπου την αφήσαμε. Μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου όλοι οι εμπλεκόμενοι βρίσκονται σε σοκ! Η ζωή του Αντώνη, που πάτησε τη σκανδάλη, άλλαξε εντελώς και ούτε ο Σπύρος φαίνεται να μπορεί να τον συνεφέρει.

Ο Φάνης κάνει τα πάντα για να καλύψει το παιδί του. Παράλληλα, ο Μιχάλης, ο γιατρός, που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, επιλέγει να μη μιλήσει, όπως και οι περισσότεροι άλλωστε, αφού ξεφορτώθηκαν έναν κακό άνθρωπο... Η Μαρία για πρώτη φορά στη ζωή της μπορεί να πάρει ανάσα και να δει το μέλλον της με ηρεμία. Την προβληματίζει όμως η αλλαγή στη συμπεριφορά του γιου της. Τρέμει με αυτά που βάζει στο μυαλό της και πανικοβάλλεται. Η Χάρις είναι εκεί και της προσφέρει παρηγοριά.

Παράλληλα, με την επιστροφή του στην Αθήνα, ο Ορέστης προσπαθεί να ξεχάσει την Κλέλια και όσα συνέβησαν μεταξύ τους στους Παξούς, αλλά δεν μπορεί. Η εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας τού δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα... Το Ιόνιο όμως κρύβει μια θανάσιμη παγίδα για όλους στο νησί. Το πτώμα του Χαράλαμπου αναδύεται στην επιφάνεια της θάλασσας.