My Style Rocks: Όντως τώρα; Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Αυτό κι αν είναι έκπληξη!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
My Style Rocks: Όντως τώρα; Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Παρά το γεγονός πως το STAR δεν άφησε και πολλά περιθώρια στον ΣΚΑΙ ούτε για να την αποχαιρετήσει, ανακοινώνοντας πρώτο την ένταξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον σταθμό, το μοντέλο και παρουσιάστρια δηλώνει πως είναι πολύ θερμές οι σχέσεις της με το κανάλι του Φαλήρου αλλά και τους συνεργάτες της εκεί. Και ναι, το ένα δεν αναιρεί το άλλο, είναι γεγονός.

Φεύγοντας, λοιπόν, από το ΣΚΑΙ η Ηλιάνα άφησε κενή μια θέση πίσω της, αυτή στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks και σύμφωνα με όσα αναφέρει η Τίνα Μεσσαροπούλου, οι ιθύνοντες φαίνεται πως την έχουν καλύψει ήδη, με πρόσωπο πραγματική έκπληξη!

Η αντικαταστάτρια της Ηλιάνας στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ

Όλα δείχνουν πως η Σοφία Χατζηπαντελή η οποία βρέθηκε πέρσι στην κριτική επιτροπή του GNTM δημιουργώντας ποικίλα σχόλια και εντάσεις ακόμα και μέσα στο ίδιο το show, θα επιστρέψει από εξωτερικό για τη νέα σεζόν του My Style Rocks!

Η διεθνούς φήμης influencer, άλλωστε, ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία της να συνεχίσει την καριέρα της στην ελληνική τηλεόραση και αυτό φαίνεται πως άκουσαν και τα στελέχη του ΣΚΑΪ. Αξίζει να σημειωθεί πως η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα Ελληνοκύπριο μοντέλο, που ξεχωρίζει περισσότερο για το μονόφρυδο look της. Κέρδισε αρχικά την προσοχή του κοινού στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2017 και εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε επιδείξεις μόδας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου 2020.