Mega: Η επίσημη ανακοίνωση για τον Κώστα Τσουρό και τη νέα του εκπομπή

«Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να...»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Mega: Η επίσημη ανακοίνωση για τον Κώστα Τσουρό και τη νέα του εκπομπή

Ο γρίφος επιτέλους λύθηκε με μια ανακοίνωση 9 γραμμών που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός mega το πρωί της Παρασκευής 28/7! Ο Κώστας Τσουρός θα αναλάβει την δική του εκπομπή στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και το κανάλι τον καλωσόρισε με τον καλύτερο τρόπο.

Η ανακοίνωση του Mega

«Το Mega ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσουρό για τη νέα σεζόν .Άμεσος και επικοινωνιακός, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής γνωρίζει καλά πώς πρέπει να διαχειριστεί την επικαιρότητα, αλλά και τον τρόπο να εκμαιεύει την ουσία από τον συνομιλητή του σε μια συνέντευξη.

Το αιχμηρό του σχόλιο αποτελεί σήμα κατατεθέν μιας στιβαρής τηλεοπτικής παρουσίας που ισορροπεί την ευγένεια με τον αυθορμητισμό.

Ο Κώστας Τσουρός αναλαμβάνει από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη να συνδυάσει την έγκυρη ενημέρωση με την ποιοτική ψυχαγωγία σε μια ολόφρεσκη εκπομπή που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment τα Σαββατοκύριακα. Το Mega εύχεται στον Κώστα Τσουρό κάθε επιτυχία στο νέο του επαγγελματικό βήμα και δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη», αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγες ώρες, μέσα από το Youweekly.gr, μάθατε πρώτοι ποιοι θα είναι οι συνεργάτες του (δείτε τους εδώ αναλυτικά).

Το who is who του Κώστα Τσουρού

Ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος στα δελτία ειδήσεων της στην ΕΡΤ. Το πρώτο του ρεπορτάζ ήταν εκκλησιαστικό και έτσι διαπιστεύτηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, καλύπτοντας θέματά του. Το 2010, η οικονομική και πολιτική επικαιρότητα της χώρας τον μεταφέρει στο οικονομικό ρεπορτάζ και μετέπειτα στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα, αλλά και στο πρωινό, ενημερωτικό μαγκαζίνο, «ΝΕΤ παντού». Έμεινε στη δημόσια τηλεόραση για περίπου 10 χρόνια, μέχρι το 2013.

Το 2013 του έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1 και εντάχθηκε στο δημοσιογραφικό τμήμα του σταθμού, κάνοντας ρεπορτάζ για τα δελτία ειδήσεων. Στη συνέχεια έγινε η πρόταση να μεταπηδήσει από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία και αποφάσισε να πει το «ναι» στη Φαίη Σκορδά, για τη συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ». Αργότερα συμμετείχε στην εκπομπή του AlphaΚαλύτερα δε γίνεται” με την Ναταλία Γερμανού. Τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Τσουρός βρίσκεται στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονόρα Μελέτη.