Άσχημα νέα για το The Voice - Αποχωρεί για τα μάτια του Νίκου Κοκλώνη αγαπημένος κριτής

Δυστυχώς τίποτα δεν θα είναι το ίδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσχημα νέα για το The Voice - Αποχωρεί για τα μάτια του Νίκου Κοκλώνη αγαπημένος κριτής

Πολλές φαίνεται πως θα είναι οι αλλαγές στο νέο κύκλο του The Voice. Μπορεί ο ΣΚΑΙ να πήρε την απόφαση να το αφήσει για λίγο στην άκρη με σκοπό να "ξεκουραστεί" καθώς στον τελευταίο κύκλο σημείωσε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, όταν επιστρέψει τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από μια πολύ ηχηρή αποχώρηση από την κριτική επιτροπή που θα φέρει μεγάλες αλλαγές στις καρέκλες. Πρόκειται για ένα πρόσωπο που βρίσκεται στην συγκεκριμένη θέση εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτός αποχωρεί από το The Voice

Σύμφωνα με δημοσίευσε της Real Life, εκείνος που αποχωρεί από το μουσικό διαγωνισμό, καθώς φέρεται πως έχει δεχτεί πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνη για να συμμετάσχει στο Fame Story (δείτε το trailer) είναι ο Σάκης Ρουβάς.

Βέβαια, αυτή δεν θα είναι η μόνη αποχώρηση, καθώς για δυο αποχωρήσεις μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στο Super Κατερίνα λίγο πριν ρίξει αυλαία για καλοκαίρι.

Που βρίσκεται τώρα ο Σάκης Ρουβάς

Ο Στέλιος Ρόκκος, μετά την τελευταία του περιπέτεια στη Ρουμανία, όπου έπεσε θύμα κλοπής, βρίσκεται στη Λήμνο μαζί με την σύζυγό του Λελέ Γκόφα και την 15χρονη κόρη τους, Μέλια, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Δεν είναι, όμως, εντελώς μόνοι.

Μαζί τους βρίσκεται και η κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αναστασία, η οποία είναι συνομήλικη με την κόρη του ζευγαριού και κάνουν πολύ παρέα γενικότερα (δείτε εδώ το βίντεό της που προκάλεσε αντιδράσεις). Ο τραγουδιστής, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram μία ομαδική τους φωτογραφία.

Ρόκκος Γκόφα κόρη & Αναστασία Ρουβά

Η Αναστασία Ρουβά επίσης ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, το απόγευμα της Δευτέρας 17/07/23, από τις καλοκαιρινές διακοπές που έχει πάει με την οικογένειά της. Η νεαρή κοπέλα όπως φαίνεται στο βίντεο είναι αγκαλιά με τον μπαμπά της, Σάκη, μπροστά από την θάλασσα, με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τραγουδάνε.

Είναι λοιπόν φανερό, ότι η αγάπη που έχει ο μπαμπάς τους για την μουσική και το τραγούδι, έχει περάσει σε όλα τα παιδία της οικογένειας Ρουβά (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε ο Σάκης για τα γενέθλια της Κάτιας), καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποιο από τα μέλη της να τραγουδάει και να χορεύει. Τελικά αυτό το γονίδιο είναι πολύ ισχυρό.