«Έσκασε» η ανακοίνωση εν μέσω διακοπών - Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για τον Μάρκο Σεφερλή

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και καιρό είχε γίνει γνωστό πως ο Μάρκος Σεφερλής - ο οποίος περνά μία περίοδο θρήνου - θα αναλάβει νέα εκπομπή στο κανάλι του ΣΚΑΙ και μάλιστα μαζί με τον Έκτορα Μποτρίνι. Ο λόγος για το "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου". Σε αυτό συμμετέχουν δύο ομάδες των δύο ατόμων, σε κάθε επεισόδιο, που έχουν συγκεκριμένο χρόνο για να εκτελέσουν τη συνταγή που έχουν επιλέξει. Μόνο ο ένας από τους δύο μπορεί να μαγειρέψει, ο άλλος βοηθά και καθοδηγεί. Το αντίπαλο ζευγάρι παρακολουθεί, σχολιάζει και δοκιμάζει το πιάτο των αντιπάλων. Ο κριτής δοκιμάζει τα πιάτα και αναδεικνύει τον νικητή της ημέρας.

Έφτασε, λοιπόν, η στιγμή και για το πρώτο trailer!

Το πρώτο trailer της νέας εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου"

«Ήρθε η στιγμή να εκτελέσουμε μία τρελή – τρελή συνταγή!

Τα υλικά είναι απλά: χιούμορ, φαντασία, καλή διάθεση και φυσικά όρεξη για μαγειρική.

Το trailer του νέου παιχνιδιού «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» είναι στον αέρα: ένα ατελείωτο πάρτι με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι που υποδέχονται ζευγάρια έτοιμα για διασκεδαστικές, μαγειρικές αναμετρήσεις.

Μαμάδες με παιδιά, αλλά και σύζυγοι, φίλοι, γείτονες, συνάδελφοι είναι έτοιμοι να μαγειρέψουν, να περάσουν όμορφα αλλά και να κερδίσουν 1.000 ευρώ σε κάθε επεισόδιο.

Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ», γράφει η ανακοίνωση.

Αυτός παίρνει την θέση του στο 5x5

Πριν από λίγες ημέρες, ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε δημόσια για τους λόγους που τον οδήγησαν στο διαζύγιό του με τον ΑΝΤ1 και την μετακίνησή του στον ΣΚΑΙ (δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε) ενώ μόλις εχθές, το πρωί της Τετάρτης 19/7, ο Chief Content Officer του σταθμού, Τζώρτζης Ποφάντης, ανακοίνωσε πως η θέση που αφήνει κενή πίσω του ο Μάρκος, καλύφθηκε!

Πιο συγκεκριμένα σε ένα event που έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης 19/7 ανακοινώθηκε όλο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και η αλήθεια είναι πως υπήρξαν αρκετές εκπλήξεις, μια από αυτές και το όνομα του νέου παρουσιαστή του 5x5: Θάνος Κιούσης. ή αλλιώς, Τόνι Σφήνος!

“Ο Θάνος Κιούσης είναι ο νέος παρουσιαστής του αγαπημένου τηλεπαιχνιδιού και θα υποδέχεται όλους τους παίκτες που θα έρθουν με χιούμορ, φαντασία και ανεβασμένη διάθεση για να περάσουν καλά, αλλά και για να διεκδικήσουν ένα έπαθλο πολλών χιλιάδων ευρώ! Χαμένος δεν θα φύγει κανείς!”, ανέφερε σε ανακοίνωση του χαρακτηριστικά ο ΑΝΤ1.