Τελευταία φορά την είδαμε το 2008 - Επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την σειρά "Ο Γιατρός" μετά από 15 χρόνια

Σε ποιο ρόλο θα την δούμε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τελευταία φορά την είδαμε το 2008 - Επιστρέφει στην τηλεόραση μέσα από την σειρά

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν έρχεται η σειρά "Ο Γιατρός" με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη στον πρωταγωνιστικό ρόλο και στην πιο συγκινητική ερμηνεία της καριέρας του. Πρόκειται για ένα σήριαλ με αληθινή ιστορία, όταν ένας γιατρός έχασε τη μνήμη του από τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής τους έπειτα από πυροβολισμό.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Βρεττός, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός, είναι κορυφαίος γιατρός και διευθυντής της παθολογικής κλινικής σε ένα απ’ τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Βλέπει τη ζωή του να ανατρέπεται όταν ο πατέρας ενός ασθενή τον πυροβολεί θεωρώντας τον, άδικα, υπαίτιο για το θάνατο του γιου του από ιατρικό λάθος.

Ο Ανδρέας σώζεται, αλλά ο τραυματισμός στο κεφάλι τού προκαλεί αμνησία και ξεχνάει τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Χωρίς τις αναμνήσεις του, ο Αντρέας ξυπνά σε έναν άγνωστο κόσμο όπου αγαπημένα του πρόσωπα έχουν γίνει ξένοι, νεότερες σχέσεις έχουν ξεχαστεί και η θέση του ως διευθυντής κλινικής έχει χαθεί. Τι θα συμβεί από δω και στο εξής; Πώς θα διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση; - Δείτε εδώ το συγκλονιστικό trailer.

Επιστρέφει μέσα από τη σειρά ηθοποιός που έχουμε να δούμε 15 χρόνια

Στην σειρά επίσης, θα δούμε και μια ηθοποιός που έχει να παίξει στην τηλεόραση από το 2008. Μετά από 15 χρόνια λοιπόν, επιστρέφει στην μικρή οθόνη.

Ο λόγος για την Καίτη Ιμπροχώρη, της οποίας ο ρόλος ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστός - δείτε την πιο πρόσφατη συνέντευξη της.

Καίτη Ιμπροχώρη
NDPPHOTO

Ποια είναι η Καίτη Ιμπροχώρη

Η Καίτη Ιμπροχώρη γεννήθηκε το 1943 και είναι απόφοιτος της Σχολής του Ωδείου Αθηνών. Έχει συμμετάσχει σε πολλά θεατρικά έργα αλλά και ταινίες στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Λαϊκού Θεάτρου Μάνου Κατράκη με το έργο «Η γενιά του Κένεντι». Ακόμα δίδαξε συστηματικά σε δραματικές Σχολές και υπήρξε πρόεδρος του Σ.Ε.Η.

Μεταξύ άλλων υπήρξε βασικό στέλεχος των «Θεατρίνων Θεατές». Το νεότερο τηλεοπτικό κοινό θα την θυμάται σίγουρα από την κωμική σειρά του Mega, Το ρετιρέ. Σύμφωνα επίσης μετα όσα είχαν γραφτεί, η ηθοποιός ήταν μία από τις χρυσές κληρονόμους της περιουσίας του σκηνοθέτη Γιάννη Δαλιανίδη μαζί με τον αδερφό της και τον ανηψιό της.