Πρώην Σταρ Ελλάς και σύντροφος δολοφονημένου μποξέρ - Αυτή η ξανθιά καλλονή μπαίνει πρώτη στο My Style Rocks

Το σκοτεινό παρελθόν της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πρώην Σταρ Ελλάς και σύντροφος δολοφονημένου μποξέρ - Αυτή η ξανθιά καλλονή μπαίνει πρώτη στο My Style Rocks

Το My Style Rocks θα επιστρέψει σε λίγο διάστημα στις οθόνες μας και αυτό σημαίνει πως τα meetings και οι προετοιμασίες για την επιλογή των διαγωνιζόμενων, μαζί με εκείνη του τρίτου κριτή, έχει ήδη ξεκινήσει. Όλα δείχνουν πως την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα αναλάβει η Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία έχει ήδη μιλήσει με τους ανθρώπους της παραγωγής (δείτε εδώ τι συνέβη στη συνάντησή τους), όμως μέχρι να βγει η επίσημη ανακοίνωση όλα μπορεί να ανατραπούν.

Όσον αφορά τις παίκτριες, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί πολλά, όμως το τελευταίο διάστημα έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο πληροφορίες σχετικά με το όνομα της πρώτης γυναίκας που θα μπει στο ριάλιτι. Και πάλι, τίποτα δεν είναι σίγουρο, ωστόσο αξίζει κανείς να μάθει λίγα πράγματα για εκείνη.

Η πρώτη παίκτρια που φημολογείται ότι θα μπει στο My Style Rocks & το σκοτεινό παρελθόν της

Πρόκειται για την Διονυσία Κούκιου, η οποία είχε αναδειχθεί Σταρ Ελλάς το 2008. Η ξανθιά καλλονή το 2021 έχασε τον σύντροφό της, διότι δολοφονήθηκε άγρια. Ο λόγος για τον μποξέρ και νικητή του Survival, Τάσο Μπερδέση, που εκτελέστηκε με μαφιόζικο χτύπημα στη Βάρη, με τουλάχιστον 14 σφαίρες Καλάσνικοφ, όπως ανέφεραν τότε οι πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ., μετά από τους κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο.

Η ιστορία της φέρνει στο νου εκείνη της Βικτώριας Καρύδα, η οποία συμμετείχε στο My Style Rocks το 2018 και είδε τον Ελληνο-αυστραλό σύζυγό της, Γιάννη Μακρή, να εκτελείται μπροστά στα μάτια της (δείτε εδώ πού μένει σήμερα και πως στηρίζεται οικονομικά 5 χρόνια μετά).