Το Πιο Μεγάλο Παζάρι: Ανακοινώθηκε επίσημα από τον Alpha - Το πρόσωπο που θα έχει στο πλευρό του ο Ηλίας Βρεττός

Πότε θα προβάλλεται το τηλεπαιχνίδι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το Πιο Μεγάλο Παζάρι: Ανακοινώθηκε επίσημα από τον Alpha - Το πρόσωπο που θα έχει στο πλευρό του ο Ηλίας Βρεττός

Σε νέο ρόλο αναμένεται να δοκιμαστεί ο Ηλίας Βρεττός, καθώς έχει γίνει γνωστό, πως αναμένεται να αναλάβει την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού, που θα προβάλλεται στον Alpha - Το Πιο Μεγάλο Παζάρι (δείτε εδώ το trailer με το Βρεττό).

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha για το ''Πιο Μεγάλο Παζάρι''

To Πιο Μεγάλο Παζάρι, το θρυλικό τηλεπαιχνίδι, που έχει προβληθεί σε πάνω από 24 χώρες παγκοσμίως και έχει μοιράσει μοναδικά δώρα σε εκατοντάδες τυχερούς συμμετέχοντες, έρχεται στον Alpha.

Ο Ηλίας Βρεττός, στο ρόλο του παρουσιαστή, εντυπωσιάζει με το χιούμορ και τη θετική του διάθεση και κάνει το καλύτερο παζάρι!

To διασκεδαστικό παιχνίδι που ξεκίνησε από την Αμερική το 1963 και έχει αφήσει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση, βασίζεται στην τύχη και στο ρίσκο και χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς, ενθουσιασμού αλλά και αγωνίας.

Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ανάμεσα από το κοινό και μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, πρέπει να κάνουν το καλύτερο παζάρι και να αποφύγουν το ΖΟΝΚ!

Συμμετέχει ο Λευτέρης Μητσόπουλος σε ρόλο έκπληξη! Το Πιο Μεγάλο Παζάρι είναι έτοιμο να μοιράσει καθημερινά τα περισσότερα, πλουσιότερα και μεγαλύτερα δώρα που έχουν δοθεί ποτέ και έρχεται αποκλειστικά στον Alpha με τον Ηλία Βρεττό!

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι με τον Ηλία Βρεττό!
#pazari
#alphatv

Το πιο μεγάλο παζάρι