Ξεκίνησε γυρίσματα για τον Μονομάχο ο Χρήστος Φερεντίνος - Τα πρώτα του πλάνα από το στούντιο του ΣΚΑΪ

Ανανεωμένος στη νέα τηλεοπτική του στέγη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ξεκίνησε γυρίσματα για τον Μονομάχο ο Χρήστος Φερεντίνος - Τα πρώτα του πλάνα από το στούντιο του ΣΚΑΪ

Η μεταγραφή του Χρήστου Φερεντίνου από τον ALPHA στον ΣΚΑΪ είναι γεγονός, με τον έμπειρο παρουσιαστή να αναλαμβάνει και επίσημα την παρουσίαση της εκπομπής ''Μονομάχος'', που εδώ και καιρό ο σταθμός έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματά του.

Τα γυρίσματα για το τηλεπαιχνίδι ξεκίνησαν δυναμικά πριν λίγες μέρες, οι πρώτες... γνωστικές μονομαχίες στο απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ο Μονομάχος», με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, που έρχεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τον Σεπτέμβριο (δείτε εδώ το πρώτο trailer).

Ο Χρήστος Φερεντίνος μας υποδέχεται στα γυρίσματα του Μονομάχου

Ο αγαπημένος παρουσιαστής, γεμάτος κέφι και όρεξη για παιχνίδι, υποδέχτηκε στο εντυπωσιακό πλατό τους διαγωνιζόμενους που δείχνουν πανέτοιμοι να καθίσουν στη θέση του Μονομάχου και να αντιμετωπίσουν τους 100 αντιπάλους.

Μόνο που για να συμβεί αυτό, πρέπει πρώτα να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις διάφορων κατηγοριών και να βγουν αλώβητοι από τη δοκιμασία. Όσο περισσότερες απαντήσουν, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδίσουν έως 100.000 ευρώ!

Μονομάχος - Φερεντίνος
Μονομάχος - Φερεντίνος

«Ο ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ»

Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

H ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το Φερεντίνο

«Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Αφού το λέει ο ΣΚΑΪ είναι είδηση: Ο Χρήστος Φερεντίνος επιστρέφει στο κανάλι από όπου ξεκίνησε!

Ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα, το όνομα που έχει συνδεθεί με μεγάλες επιτυχίες, έρχεται στον ΣΚΑΪ με ανανεωμένη διάθεση και είναι έτοιμος να μας εκπλήξει!

Ο κορυφαίος παρουσιαστής μάς υπόσχεται ακόμα πιο συναρπαστικές στιγμές, με το πηγαίο ταλέντο του, την αμεσότητά του και το μοναδικό του χάρισμα να χτίζει σχέσεις ξεχωριστές με το κοινό.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!», αναγράφει η ανακοίνωση του σταθμού.

Φερεντίνος ΣΚΑΙ