Στούντιο 4: Καθυστερημένη πρεμιέρα για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου & τον Θανάση Αναγνωστόπουλο - «Σήμερα δεν...»

Τα πρώτα λόγια στον αέρα της ΕΡΤ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Στούντιο 4: Καθυστερημένη πρεμιέρα για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου & τον Θανάση Αναγνωστόπουλο - «Σήμερα δεν...»

Δευτέρα 4/9 σήμερα και όπως η ΕΡΤ είχε υποσχεθεί, πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της εκπομπής Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Παρόλο που πλέον θα ξεκινά στις 15:00, ύστερα από αλλαγές που θέλησε να κάνει ο σταθμός στο πρόγραμμα, αυτή τη φορά έπρεπε να ξεκινήσουν στις 16:00.

Ο λόγος; Η στάση απεργίας! Οι δυο τους παρόλα αυτά, δεν έχασαν το κέφι τους και, μάλιστα, κατά την έναρξη έκαναν αστεία μεταξύ τους για τις επαναλήψεις της εκπομπής οι οποίες παίζονταν όλο το καλοκαίρι, γεγονός που κούρασε μέχρι και την παρουσιάστρια (δείτε εδώ το σπίτι της με τον Νάσο Γαλακτερό).

Τα πρώτα λόγια της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην πρεμιέρα του Στούντιο 4

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Γεια σας, γεια σας, γεια σας! Καλωσορίσατε, καλώς σας βρήκαμε!

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Σας λείψαμε; Επιστρέψαμε! Εκτάκτως σήμερα στις 4.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Ναι, εκτάκτως, γιατί είχαμε στάση εργασίας και από αύριο, μην σας μπερδεύουμε στις 3 κανονικά! Γιατί όλο το καλοκαίρι σας γανώσαμε το κεφάλι "3 η ώρα, 3 η ώρα, μια ώρα αρχύτερα, μια ώρα αρχύτερα". Να, ορίστε… σήμερα δεν, αύριο όμως μια ώρα αρχύτερα.

Θανάσης Αναγνωστόπουλος: Εντάξει, ήταν και το καλοκαίρι με τις επαναλήψεις. Πρωί – βράδυ, πρωί – βράδυ. Αφού σκέφτηκα να πάρω τηλέφωνο στην ΕΡΤ να πω "σταματήστε το, κουράζομαι να με βλέπω". Δηλαδή με έβλεπα και άλλαζα κανάλι. Γύρναγα στην ΕΡΤ και έβλεπα ή παγκόσμιο πρωτάθλημα ή εσένα.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Και δεν είναι τίποτα άλλο, που μπαίνει όμως στα πλοία; Και είσαι εσύ στο πλοίο και τρως την λουκανικόπιτα στην καντίνα του πλοίου και κρύβεσαι λίγο γιατί σε βλέπει η τηλεόραση.