Σταματάει νωρίτερα η εκπομπή Πρωίαν σε είδον - Τι συνέβη λίγο μετά την πρεμιέρα

Μέχρι πότε ισχύει η αλλαγή γιατην Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματάει νωρίτερα η εκπομπή Πρωίαν σε είδον - Τι συνέβη λίγο μετά την πρεμιέρα

Σήμερα, Δευτέρα 4/9, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά έκαναν πρεμιέρα με την ανανεωμένη εκπομπή τους, Πρωίαν σε είδον, η οποία πλέον ξεκινά το πρωί, γι' αυτό και άλλαξε ο τίτλος (δείτε εδώ τα πρώτα τους λόγια). Όλα πήγαν όπω θα έπρεπε, ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης θα "μιλήσουν", δίνοντας την πρώτη εικόνα για τους δύο παρουσιαστές και το νέο τους ξεκίνημα.

Λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα, όμως, έγινε γνωστό πως για δύο μέρες, το Πρωίαν σε είδον θα τελειώσει λίγο νωρίτερα, και συγκεκριμένα ένα τέταρτο, δηλαδή στις 11:45.

Τι συμβαίνει με το Πρωίαν σε είδον

Την Τρίτη 5/9 και την Τετάρτη 6/9, το κανάλι αποφάσισε πως οφείλει να τροποποιήσει το πρόγραμμα, διότι την ώρ εκείνη θα προβάλλεται Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ όπου παίζουν η Λιθουανία με την Σερβία και η Γερμανία με τη Λετονία. Από την Πέμπτη 7/9, παρόλα αυτά, το πρόγραμμα θα επανέλθει στην κανονική του ροή και η εκπομπή θα τελειώνει στις 12:00.

Μια ξεκαρδιστική στιγμή του τηλεοπτικού διδύμου στον αέρα

Ένα απίστευτο σαρδάμ στον αέρα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν έκανε ο Φώτης Σεργουλόπουλος στις 8/6 το μεσημέρι, την ώρα μιλούσε για την Villa Leopolada στην Γαλλική Ριβιέρα.

Ο παρουσιαστής μιλώντας για την ιστορία της εν λόγω βίλας και τους αγοραστές της, έκανε λάθος τα ονόματα με αποτέλεσμα όλοι μπροστά και πίσω από τις κάμερες να ξεσπάσουν σε γέλια.

«Το κατοίκησε πρώτα ο Λεοπόλδος Β’ το Βελγίου. Πήγε να το αγοράσει ένας Ρώσος μεγιστάνας ο Προκόροφ. Η προσφορά ήταν 390 εκατομμύρια ευρώ. Λέει το κλείνω, δίνει το καπάρο, έγινε η αρραβώνα 39 εκατομμύρια. Ήρθε η κρίση με την Ρωσία, έσπασε η συμφωνία κι έχασε την προκαταβολή, πάει το 10%. Το έχασε ο Λεοπόρδος... πώς τον είπαμε;», είπε ο παρουσιαστής μη μπορώντας να συγκρατήσει τα γέλια του.

Διαβάστε επίσης: «Είναι παντρεμένος, έχει και δυο παιδάκια! Εγώ με αυτόν παλιά...» - Άφωνη η Μελιτά με την αποκάλυψη του Φώτη Σεργουλόπουλου