Αlpha τώρα: Παρέδωσαν τη σκυτάλη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή - Αυλαία για Βίκυ Χατζή και Σταύρο Μονεμβασιώτη

Το δημόσιο ευχαριστώ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αlpha τώρα: Παρέδωσαν τη σκυτάλη στη Σταματίνα Τσιμτσιλή - Αυλαία για Βίκυ Χατζή και Σταύρο Μονεμβασιώτη

Δύο μήνες πέρασαν από την ημέρα, που ο Σταύρος Μονεμβασιώτης και η Βίκυ Χατζή έκαναν πρεμιέρα στο Alpha τώρα με τους δύο έμπειρους δημοσιογράφους να καλύπτουν την πρωινή ενημέρωση του σταθμού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η αυλαία για το τηλεοπτικό δίδυμο έπεσε την Παρασκευή 8/9 με τη Χατζή και το Μονεμβασιώτη να ευχαριστούν το κοινό για την εμπιστοσύνη (δείτε εδώ πως τα πήγαιναν σε νούμερα) και την ομάδα τους για τη συνεργασία τους.

Το αντίο της Βίκυς Χατζή και του Σταύρου Μονεμβασιώτη στο Alpha τώρα

Όπως τόνισε μάλιστα η Βίκυ Χατζή από τη Δευτέρα 11/9 στην πρωινή ζώνη του Alpha επιστρέφει το Happy Day και η Super Κατερίνα, παραδίδοντας τη σκυτάλη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η αμηχανία στο Alpha τώρα με την παρατήρηση του Αλέξη Κούγια

Την Δευτέρα 14/8 στην εκπομπή Alpha Τώρα, η Βίκυ Χαντζή και ο Σταύρος Μονεμβασιώτης μίλησαν εκτενώς για την υπόθεση εμπορίας βρεφών που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Κρήτη, καλώντας μάλιστα και τον Αλέξη Κούγια να εκφράσει την άποψή του επί του θέματος.

Ο ίδιος, ωστόσο, μόλις βγήκε στον αέρα, θέλησε να εκφράσει την ενόχλησή του για τον τρόπο που τον προσφώνησαν οι δύο παρουσιαστές και έπειτα συνέχισε εξηγώντας τι συμβαίνει με την υπόθεση, καθώς έχει αναλάβει την υπεράσπιση ενός εμπλεκόμενου προσώπου.

«Με ενοχλεί η προσφώνηση "γνωστός ποινικολόγος". Είμαι απλώς ο δικηγόρος Κούγιας», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον πελάτη του:

«Ο εντολέας μου δεν έχει σχέση με τις αγοραπωλησίες, είναι επίλεκτο μέλος της κοινωνίας. Δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα, ήταν εργαζόμενος στην κλινική και δεν έχει καμία σχέση με τις παρένθετες μητέρες που φιλοξενούνταν σε βίλες με πισίνες. Δεν τους είχε πάρει κανείς τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ούτε τις κορόιδεψε κανείς».