Τηλεοπτική ανατροπή: Ήταν να κάνουν πρεμιέρα απόψε (11/9) αλλά τελικά δεν θα βγουν αέρα

Η επικαιρότητα τους ανάγκασε να κάνουν ένα βήμα πίσω

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Τηλεοπτική ανατροπή: Ήταν να κάνουν πρεμιέρα απόψε (11/9) αλλά τελικά δεν θα βγουν αέρα

Μετά τις τραγικές συνέπειες που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel, ως ένδειξη σεβασμού και συμπαράστασης, σε μια ημέρα που όλοι σχεδόν οι σταθμοί καλωσόρισαν ξανά στο πρόγραμμά τους πρωινές εκπομπές και τηλεπαιχνίδια η ΕΡΤ αποφάσισε να κάνει ένα βήμα πίσω και να μην βγάλει στον αέρα του προγράμματός της δυο δρομολογημένα εδώ και πολύ καιρό project.

Η ΕΡΤ «παγώνει» Switch και 3ο όροφο

Όπως τις προηγούμενες ημέρες, έτσι και τις επόμενες, η ΕΡΤ1 έχει προγραμματίσει να συνδέεται συχνότερα, με το ενημερωτικό κανάλι ΕΡΤNEWS που μεταδίδει 24 ώρες το 24ωρο όλα τα γεγονότα, όταν προκύπτουν έκτακτες εξελίξεις, ενώ και το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων στις 18:00 θα έχει εκτάκτως δίωρη διάρκεια για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών.

Υπενθυμίζουμε πως στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και το ERTFLIX όταν την προηγούμενη εβδομάδα ανέβαλε, λόγω των τόσο δυσάρεστων γεγονότων την πρεμιέρα της σειράς «Στα σύρματα».

Ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη η ΕΡΤ - Το πρώτο trailer της νέας κωμικής σειράς 3ος όροφος

Η νέα 15λεπτη κωμική σειρά «Τρίτος όροφος», σε σενάριο-σκηνοθεσία Βασίλη Νεμέα, με εξαιρετικούς ηθοποιούς και συντελεστές και πρωταγωνιστές ένα ζόρικο, εκρηκτικό ζευγάρι τον Γιάννη και την Υβόννη, έρχεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ΕΡΤ και υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές συγκίνησης και αισιοδοξίας, γέλια και χαμόγελα.

Ένα ζευγάρι νέων στην… ψυχή, ο Αντώνης Καφετζόπουλος (Γιάννης) και η Λυδία Φωτοπούλου (Υβόννη), έρχονται στην ΕΡΤ1 για να μας θυμίσουν τι σημαίνει αγάπη, σχέσεις, συντροφικότητα σε κάθε ηλικία και να μας χαρίσουν άφθονες στιγμές γέλιου, αλλά και συγκίνησης.

Η γεύση, που παίρνουμε από το πρώτο trailer, που κυκλοφόρησε στην επίσημη σελίδα της ΕΡΤ στο instagram έχει πάρει ήδη τα πρώτα σχόλια και likes του κοινού.