Shopping Star: Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Το τηλεπαιχνίδι μόδας επιστρέφει με νέο αέρα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Shopping Star: Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Είναι τέλειο το Shopping Star. Θέλω να το δω, να το ζήσω, να το μάθω», δήλωσε πριν από λίγες ημέρες σε συνέντευξή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η νέα οικοδεσπότισσα του Shopping Star μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, και να που... ήρθε η ώρα να το ζήσουμε κι εμείς μαζί της!

Σε ανανεωμένο πλατό και με νέα θέματα, η εντυπωσιακή Ηλιάνα επιστρέφει στο κανάλι από όπου ξεκίνησαν όλα για εκείνην τηλεοπτικά και πιο συγκεκριμένα την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου στις 15.50 θα την θαυμάσουμε πρώτη φορά από το «σπίτι» του Shopping Star!

Το επίσημο trailer του Shopping Star

Η ανάρτηση της Ηλιάνας για την πρεμιέρα

«Η Βίκυ έχει αφήσει το στίγμα της αλλά θα προσπαθήσω...»

Σε παλιότερη συνέντευξή της, σε ερώτηση για την Βίκυ Καγιά και το συγκεκριμένο project δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενη, είμαι πολύ ήρεμη, έχω ένα διαφορετικό, λίγο συγκινητικό συναίσθημα. Το Shopping Star είναι ένα πρόγραμμα πολύ αγαπημένο από το κοινό. Έχει γυναίκες που έρχονται από όλη την Ελλάδα, που το λατρεύουν, που βλέπουμε το στυλ τους αλλά σίγουρα είναι και ένα πρόγραμμα που η Βίκυ (Καγιά) έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό, πολύ επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου και να ανοίξουμε μία νέα σελίδα».

«Όχι δε μίλησα, θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο και ελπίζω ότι θα τα καταφέρω»

«Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά γνωρίζω επίσης ότι το My Style Rocks είναι ένα αγαπημένο πρόγραμμα, τον ΣΚΑΙ τον αγαπώ, τους συνεργάτες μου πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι από τους ανθρώπους που μοιράζονται πολλά πράγματα όταν θέλουν να αποφασίσουν κάτι γιατί δεν θέλω στο τέλος να θεωρήσω ότι έχω επηρεαστεί από κάποιον κι ότι δεν έχω αποφασίσει μόνη μου και ειδικά πλέον τον τελευταίο καιρό το περνάω όλο μόνη μου αυτό το ζόρι και τουλάχιστον στο τέλος ξέρω ότι είτε λάθος ή σωστό τα έχω αποφασίσει όλα με τον εαυτό μου κι όπως εγώ τα φαντάστηκα και τα ήθελα. Δεν θα με δυσκολέψει τίποτα!»