ΑΝΤ1: Πρεμιέρα για το 5Χ5 με το Θάνο Κιούση ή αλλιώς Τόνι Σφήνο - Τα πρώτα του λόγια και το άλλο του πρόσωπο

Ο αντικαταστάτης του Μάρκου Σεφερλή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Πρεμιέρα για το 5Χ5 με το Θάνο Κιούση ή αλλιώς Τόνι Σφήνο - Τα πρώτα του λόγια και το άλλο του πρόσωπο

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας 18/9 το τηλεπαιχνίδι 5Χ5 με τον Θάνο Κιούση ή αλλιώς Τόνι Σφήνο να αναλαμβάνει το τιμόνι της παρουσίασης του προγράμματος, που μέχρι πέρυσι είχε ο Μάρκος Σεφερλής.

Ο παρουσιαστής θέλησε να συστηθεί στο κοινό, καθώς είδαμε το άλλο του πρόσωπο και αυτό της περσόνας, του Τόνι, με τον οποίο συνηθίζουμε να τον βλέπουμε. Χαμογελαστός και ευδιάθετος ξεκίνησε ο Θάνος Κιούσης λοιπόν, θύμισε πολύ σύντομα του κανόνες του παιχνιδιού και το έπαθλο και πέρασε πολύ γρήγορα στο διαγωνιστικό κομμάτι.

Η πρεμιέρα (18/9) του 5Χ5 με το Θάνο Κιούση

Το πρόγραμμα ψυχαγωγίας της επόμενης σεζόν

YOUR FACE SOUNDS FAMILIAR

Το αγαπημένο show επιστρέφει το 2024.

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Τους αγαπήσαμε και εκείνοι δεν μας… πρόδωσαν μέχρι το τελευταίο τους λεπτό! «Οι Προδότες» ήταν συναρπαστικοί, γεμάτοι ανατροπές, μυστικά και εξαπατήσεις! Είστε έτοιμοι για την επόμενη σεζόν; Ο Β’ κύκλος του πρώτου παιχνιδιού στρατηγικής και μυστηρίου, στην ελληνική τηλεόραση, με παρουσιαστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη έρχεται! Οι παίκτες θα προσπαθήσουν και πάλι να εξιχνιάσουν το μυστήριο και να κερδίσουν μέχρι και 100.000 ευρώ. Εδώ, σε έναν κόσμο, όπου Πιστοί και Προδότες συνυπάρχουν, όλοι είναι ύποπτοι!

DRAGON’S DEN

Το «Dragons' Den», το πιο επιτυχημένο και πολυβραβευμένο show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, έρχεται για 2η χρονιά. Καταξιωμένοι επιχειρηματίες καλούνται να επιλέξουν πρωτότυπες επιχειρηματικές ιδέες και να τις χρηματοδοτήσουν, ώστε να υλοποιηθούν. Στην ομάδα των Dragons εκτός από τον Χάρη Βαφειά, τον Λέοντα Γιοχάη, τη Λιλή Περγαντά και τη Μαρία Χατζηστεφανή έρχονται και 2 νέοι επενδυτές ο Τάσος Oικονόμου και ο Demetrios Mallios.

Στην παρουσίαση, ο Σάκης Τανιμανίδης.

ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ;

Το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, το θρυλικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων, θα είναι και τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1 για να χαρίσει γνώσεις, συγκινήσεις, απρόοπτα και συναρπαστικές στιγμές.

THE 2NIGHT SHOW

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα «γράψει» την 8η χρονιά του στο «The 2night show», με ενδιαφέρουσες συναντήσεις και ανατρεπτικούς καλεσμένους. Μαζί του και φέτος θα ξενυχτήσουμε, θα παίξουμε, θα γελάσουμε, θα συγκινηθούμε και θα ακούσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες εξομολογήσεις!

ROUK ZOUK

Η πιο αγαπημένη μεσημεριανή συνήθεια των τηλεθεατών, το «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια, επιστρέφει για 7η σεζόν με σκοπό να μας χαρίσει ακόμα περισσότερες στιγμές γέλιου, με σκοπό να κάνει το χιούμορ και τον αυθορμητισμό καθημερινή υπόθεση.

VINΥΛΙΟ

Ο Αντώνης Κανάκης, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση θα βάζουν το δικό τους «VINYΛΙΟ» με πάρτι διάθεση και όχι μόνο. Συναίσθημα, νοσταλγία, χιούμορ και «χειροποίητα» βίντεο έρχονται και τη νέα σεζόν στο σπίτι μας.

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

Ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, θα βάζουν και πάλι στο μικροσκόπιο της σάτιράς τους όλα τα σοβαρά, αλλά και τα ευτράπελα της καθημερινότητά μας. Αποδομώντας ό,τι συμβαίνει γύρω μας, θα δίνουν μια άλλη οπτική των γεγονότων.