Το κοινό θα μείνει άφωνο - Ο δεύτερος καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο ''Καλύτερα δε γίνεται''

Το Σάββατο (30/9)

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από περίπου μία εβδομάδα η Ναταλία Γερμανού έκανε πρεμιέρα με το Καλύτερα δε γίνεται στον Alpha (δείτε εδώ πως τα πήγε σε νούμερα) με την παρουσιάστρια να επιστρέφει πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Η ομάδα λοιπόν, που έχει κερδίσει το στοίχημα της μεσημεριανής ζώνης στο Σαββατοκύριακο συνεχίζει με τον ίδιο τρόπο, που έκανε επιτυχία και τις προηγούμενες σεζόν με τη Γερμανού να μην αλλάζει την ομάδα της.

Σε ό,τι αφορά το δεύτερο Σάββατο (30/9) το δεύτερο δηλαδή μαζί με την πρεμιέρα ανακοινώθηκε, πως στο πλατό έχει προγραμματιστεί ένας καλεσμένος, που θα ξετρελάνει το κοινό. Αυτός δεν είναι άλλος από το Μελέτη Ηλία.

Ο νέος καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο ''Καλύτερα δε γίνεται''

«H Ναταλία Γερμανού υποδέχεται ζωντανά στο πλατό τον Μελέτη Ηλία που μας αποκαλύπτει τα πάντα για το δραματικό του ρόλο στο ''Προξενιό της Ιουλίας''.

Σάββατο στις 13:50», έγραψε η σελίδα του alpha στο instagram.

Tα πρώτα λόγια στην πρεμιέρα

«Δεν φαντάζεστε πόσο τρακ έχω, κάθε σεζόν το ίδιο χουνέρι παθαίνω. Πραγματικά! Δεν φαντάζεστε και πόση χαρά έχω που ξαναβρισκόμαστε και που σας ξαναβρίσκω, που μας ξαναβάζετε στα σπίτια σας. Επιτέλους καλώς σας βρίσκουμε. Επιτέλους, καλώς ήρθατε εδώ που ανήκετε και γυρίσαμε και εμείς εκεί που ανήκουμε. Δηλαδή σε εσάς, στο σπιτικό σας, στις οικογένειες σας, στις παρέες σας. Καλύτερα δε γίνεται, season 6», είπε αρχικά.

Και φώναξε στο πλατό την ομάδα της: «Τα παιδιά μου, παιδιά! Χειροκροτήστε την ωραιότερη ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης. Τον Παναγιώτη, τη Ναταλία, τον Δημήτρη, την Εβελίνα και την αναγκαστική προσθήκη… Γιάννη Κορδόνη.

Να ευχαριστήσω πάνω απ’ όλα το κανάλι αυτό που λατρεύω, τον ALPHA μου, που για έκτη σεζόν με φιλοξενεί στην αγκαλιά του. Γιατί αυτό είναι αγκαλιά, δεν είναι κανάλι και θέλω να πω πως αυτό το φανταστικό πλατό το χρωστάμε σε μια πολύ αγαπημένη μου φίλη, μια διακοσμήτρια, σκηνογράφο και καλλιτέχνη, την Μαίρη Σφυράκη. Χθες (22/9) το απόγευμα στις 7 δεν υπήρχε πλατό, σας το λέω ειλικρινά και μπήκε αυτή η νεράιδα και έφτιαξε αυτό το αριστούργημα μέσα σε τρεις ώρες».

«Το ξέχασα στην αρχή, να ευχηθώ καλή επιτυχία στους συναδέλφους που ξεκινάνε αυτό το Σαββατοκύριακο, τον Κώστα Τσουρό καταρχάς που είναι φίλος αγαπημένος και πάντα θα είναι από όλους μας», ανέφερε έπειτα.