Breakfast at Star: «Η πραγματικότητα είναι σκληρή» - Το πρώτα λόγια Ετεοκλή και Χατζίδου για τον πόλεμο στο Ισραήλ

«Είναι αυτές οι στιγμές που θες να ψυχαγωγήσεις και δεν ξέρεις τι να νιώσεις»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Breakfast at Star: «Η πραγματικότητα είναι σκληρή» - Το πρώτα λόγια Ετεοκλή και Χατζίδου για τον πόλεμο στο Ισραήλ

Από το Σαββατοκύριακο οι εικόνες που αντικρίζουμε όσον αφορά τον πόλεμο στο Ισραήλ είναι αποτρόπαιες κι ανατριχιαστικές... Το πρωί της Δευτέρας 9/10 η εκπομπή Breakfast At Star ξεκίνησε με μια αναφορά στο δυσάρεστο αυτό γεγονός, και τους παρουσιαστές, Ετεοκλή Παύλου και Ελένη Χατζίδου, σαστισμένους...

Η διαφορετική έναρξη του Breafast at Star

«Καλή εβδομάδα, όσο καλή μπορεί να είναι. Διανύουμε πολύ δύσκολες μέρες, η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή. Έχουμε δει αυτές τις μέρες σκληρές εικόνες, νιώθουμε πολύ περίεργα. Εμείς είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε τις καλές ειδήσεις της ημέρας», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου, ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Ετεοκλής Παύλου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι αυτές οι στιγμές που θες να ψυχαγωγήσεις και δεν ξέρεις τι να νιώσεις. Εγώ έκανα το λάθος και μπήκα και είδα εικόνες στο twitter, πέρα από την ενημέρωση που είχα και είναι αυτό το συναίσθημα που λες… κι εγώ τι κάνω; Μήπως πρέπει κάτι να κάνω; Έχεις ενοχές που ξημέρωσε η μέρα και συνεχίζεις τη ζωή σου κανονικά. Νιώθεις άσχημα, νιώθεις άβολα. Πολύ πρωτόγνωρα συναισθήματα».

Σκληρές εικόνες από τον πόλεμο

Στο twitter το hashtag Ισραήλ βρίσκεται εδώ και ώρες πρώτο στα trend με εικόνες πραγματικά αποκαρδιωτικές...