Αναστάτωση στο σημερινό (18/10) επεισόδιο του ''Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου'' - Οι δύο κούκλοι που μπαίνουν στο παιχνίδι

To trailer και τα σχόλια του Mάρκου Σεφερλή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
kwst_teo - chris_teo / Instagram
kwst_teo - chris_teo / Instagram

Το παιχνίδι μαγειρικής «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», με τον Μάρκο Σεφερλή και τον Έκτορα Μποτρίνι, συνεχίζουν να κρατούν καθημερινή συντροφιά στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ και να υποδέχονται διάφορους συνδυασμούς ζευγαριών που θέλουν να μαγειρέψουν και να περάσουν καλά.

Μόνο που στο σημερινό επεισόδιο (18/10) δύο νέοι παίκτες έρχονται να... αναστατώσουν για τα καλά τόσο τους παρουσιαστές, όσο και τη Βάσια και τη Βιολέτα που συνεχίζουν ακάθεκτες εδώ και πέντε επεισόδια (δείτε εδώ την επική σκηνή με τον Σεφερλή σε επεισόδιο).

Το ανατρεπτικό σημερινό (18/10) επεισόδιο στο ''Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου''

Ο Κρις και ο Κώστας, δύο αδέρφια από την Καλαμάτα, έχουν χόμπι τους τη γυμναστική την οποία καλούνται να συνδυάσουν μαζί με τη μαγειρική. Θα εντυπωσιάσει η συνταγή τους τον Έκτορα ή θα κάνει κοιλιακούς από τα γέλια; Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο παίκτες εντυπωσιάζουν σίγουρα από την εμφάνισή τους και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα προφίλ τους στο Instagram και σέξυ πόζες τους.