Ανακοινώθηκε η μεγάλη επιστροφή των Ράδιο Αρβύλα - Τα δύο πρώτα ξεκαρδιστικά trailers

Το κοινό θα ενθουσιαστεί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Αντώνης Κανάκης πριν από λίγες ημέρες βίωσε μια πολύ δύσκολη στιγμή, καθώς έφυγε από τη ζωή ένας πολύ αγαπημένος του συνεργάτης, κάτι που πληροφορήθηκε μετά την κηδεία (δείτε εδώ την ανάρτηση του Κανάκη).

Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά του Αντώνη Κανάκη το μόνο σίγουρο ήταν, πως ο παρουσιαστής θα συνεχίσει τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 αναλαμβάνοντας και ένα ακόμη project (δείτε εδώ πότε ανακοινώθηκε).

Tα πρώτα επίσημα trailer για την νέα σεζόν των Ράδιο Αρβύλα

Για όσους όμως αναρωτιούνται για την πρεμιέρα των Ράδιο Αρβύλα επιτέλους ''έσκασαν'' τα ευχάριστα! Τις τελευταίες ημέρες έχουν κυκλοφορήσει δύο επίσημα trailers, χωρίς να αναφέρεται η ημερομηνία πρεμιέρας...το μόνο σίγουρο όμως είναι, ότι αυτή δεν αργεί πολύ!

Τα νέα επαγγελματικά σχέδια του Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης υπέγραψε με τον ΑΝΤ1 ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με το κανάλι για τα τρία επόμενα χρόνια θέτοντας από μεριάς του, τους δικούς του απαράβατους όρους!

Πιο αναλυτικά, ο παρουσιαστής θα μπορεί να ανοίγει την τηλεοπτική σεζόν τελευταίος και να την κλείνει πρώτος - κάτι που άλλωστε κάνει, όπως έχουμε δει - και μάλιστα ο ρόλος του θα είναι τριπλός (δείτε εδώ τα λόγια του Κανάκη στην αυλαία των Αρβύλα).

Εκτός λοιπόν από το Βινύλιο και από τους Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης ετοιμάζει και ένα τρίτο project με ανθρωπιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος ετοιμάζει κάποια ντοκιμαντέρ, τα οποία θα προβάλλονται στην ψηφιακή πλατφόρμα του σταθμού, όπως πολύ αναλυτικά τόνισε και το ρεπορτάζ της εκπομπής ''Πάμε Δανάη''.