Φως στο Τούνελ: "Φοβάμαι ότι τον σκοτώσανε" - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις απόψε από την Αγγελική Νικολούλη

Δείτε το trailer

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ:

Νέο επεισόδιο Φως στο Τούνελ απόψε Παρασκευή 3/11. Η Αγγελική Νικολούλη σε ένα νέο γύρο ερευνών και αποκαλύψεων για δυο συγκλονιστικές υποθέσεις μέσα από τη συχνότητα του MEGA (δείτε την τηλεθέαση που σημειώνει).

Η ανακοίνωση για το αποψινό 3/11 Φως στο Τούνελ

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη φέρνει στο προσκήνιο δύο υποθέσεις μυστηρίου:

  • Θρίλερ με προγραμματιστή υπολογιστών στην Αθήνα που διαχειριζόταν μεγάλα χρηματικά ποσά. Το σήμα κινδύνου που έστειλε πριν χαθεί. Η γυναίκα - «φάντασμα» και το «κλειδί» του θησαυρού που κάποιοι προσπαθούν εναγωνίως να αποκτήσουν.
  • Χάθηκαν ξαφνικά τα ίχνη μιας ταλαιπωρημένης μητέρας στην καρδιά της Αθήνας. Η συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από την εξαφάνισή της και η δραματική έκκληση του γιου της.

«ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ»
ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 23:20

H συνεργασία της Αγγελικής Νικολούλη με το MEGA

Το MEGA ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη.

Το όνομά της έχει συνδεθεί άρρηκτα με την εξιχνίαση των πιο πολύπλοκων υποθέσεων. Η αναγνώριση της προσφοράς της στην έρευνα έχει τιμηθεί, διαχρονικά, με πολλαπλές διακρίσεις. Η αξία και η αποτελεσματικότητά της έχουν χαραχτεί βαθιά στη συνείδηση του κόσμου. Η πρωτοκαθεδρία τής εκπομπής της έχει καταγραφεί με τα πιο εντυπωσιακά ρεκόρ στην τηλεθέαση.

Η Αγγελική Νικολούλη, με τον επαγγελματισμό, την επιμονή και το αλάνθαστο ένστικτό της έχει συμβάλει καθοριστικά στην επίλυση και των πιο δύσκολων γρίφων, και θα συνεχίσει με αμείωτο ζήλο την αποκαλυπτική της έρευνα.