Ναταλία Γερμανού - Secret song: Γιατί είναι μια αναντικατάστατη παρουσιάστρια;

Οι Γερμανού ξανάρχονται... Ο αξέχαστος Φρέντυ και η μοναδική κόρη του

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού - Secret song: Γιατί είναι μια αναντικατάστατη παρουσιάστρια;

Τελικά δεν είναι θέμα μόνο εμπειρίας, είναι θέμα ήθους, κουλτούρας και αξιοπρέπειας, χαρακτηριστικά που έχει η Ναταλία Γερμανού, είτε λόγω dna, είτε λόγω χαρακτήρα, που καλλιέργησε και «γιγάντωσε» στα χρόνια που πέρασαν, καταφέρνοντας με «όπλα» της αυτά να χτίσει την εικόνα, όχι μόνον μιας ξεχωριστής προσωπικότητας, αλλά και μιας σίγουρης και επιτυχημένης παρουσιάστριας.

Σαν επιστέγασμα στο παζλ της τηλεοπτικής καριέρας της, ήρθε και το «Secret song» στον ALPHA, την περασμένη Κυριακή, όπου εκεί απέδειξε και μας επιβεβαίωσε, ότι εκτός των άλλων, είναι και μια αναντικατάστατη παρουσιάστρια. Όσο βαρύγδουπο και εάν ακούγεται, ωστόσο είναι αληθινό... Στην συνείδηση του κόσμου η Ναταλία Γερμανού είναι αυτή που κάνει, στο μεγαλύτερο ποσοστό της καριέρας της, μόνο επιτυχίες και εάν παρεμπιπτόντως αυτή την φορά κάποιοι άσπονδοι εχθροί της (υπάρχουν και αυτοί!) περίμεναν με το δάχτυλο στην σκανδάλη να την στήσουν στον τοίχο, αστόχησαν ακόμα μια.

Ναταλία Γερμανού

Οι τηλεθεατές επέλεξαν Secret Song και Ναταλία Γερμανού

Σαφώς τα νούμερα τηλεθέασης, επιβράβευσαν όχι μόνο την ίδια, αλλά και τον ALPHA που την επέλεξε μαζί με την Barking well media, αφού τα ποσοστά τηλεθέασης δυναμικού κοινού έφτασαν μέχρι και το 19,5% στην prime time ζώνη (διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες). Μια ακριβή παραγωγή με σκηνικά και στήσιμο που δεν είχε σε καμία περίπτωση να ζηλέψει τίποτα από την αντίστοιχη στην Γαλλία που παρουσιάζει ο Νίκος Αλιάγας και που «στιγματίστηκε» κυρίως από την κεντρική παρουσιάστριά του, χωρίς συγκρίσεις.

Η Ναταλία άφησε το δικό της γυναικείο «άρωμα» στο σόου της Κυριακής. Ακόμα και η πέρα για πέρα αληθινή συγκίνησή της, χωρίς φιοριτούρες και θεατρινισμούς, σε κάποιες στιγμές, απέδειξε εκτός της τηλεοπτικής της εμπειρίας στον χειρισμό κάποιων θεμάτων, ότι (ευτυχώς!) στις μέρες της ανθρωποφαγικής τηλεόρασης, υπάρχει και η ανθρώπινη καλή πλευρά της.

Ναταλία Γερμανού

Ο αξέχαστος Φρέντυ και η μοναδική κόρη του!

Και εάν οι τουιτεράδες που το επισήμαναν με την σειρά τους, την δικαίωσαν με τα εγκωμιαστικά σχόλιά τους, εκείνη σίγουρα σκεφτόταν με την σειρά της ότι δικαίωνε τον πατέρα της Φρέντυ Γερμανό που εάν την έβλεπε, θα επιβράβευε με την σειρά του την παρουσίασή της στο συγκεκριμένο σόου. Και επειδή στο αξέχαστο «Αλάτι και Πιπέρι» ο Γερμανός άφησε το δικό του στίγμα ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής, αναδεικνύοντας όλα τα συστατικά επιτυχίας μιας τηλεόρασης που θέλουμε, στο «Secret song» η Γερμανού με το, τόσο όσο, αλατοπίπερο ενός reality που απλά νοστιμίζει και δεν γίνεται άνοστο, απέδειξε ότι έχουμε μια Ναταλία που λέμε: «Ναι! Καλύτερα και καλύτερη δεν γίνεται»...

Για του λόγου το αληθές, ακολουθούν τα νούμερα τηλεθέασης το βράδυ της Κυριακής (12/11), κατά μέσο όρο:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

  • The Secret Song – 19,5%
  • Το Ναυάγιο – 14,0%
  • Η Γη της Ελιάς – 13,9%
  • Στα Σύνορα – 10,7%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

  • Η Γη της Ελιάς – 23,3%
  • The Secret Song – 19,7%
  • Το Ναυάγιο – 19,6%
  • Στα Σύνορα – 9,8%