Secret Song: Θα πέσει πολύ κλάμα στο δεύτερο επεισόδιο - Τα πρόσωπα που θα υποδεχτεί η Ναταλία Γερμανού

Το συγκλονιστικό trailer

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Secret Song: Θα πέσει πολύ κλάμα στο δεύτερο επεισόδιο - Τα πρόσωπα που θα υποδεχτεί η Ναταλία Γερμανού

Τo βράδυ της Κυριακής (12/11) η νέα εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το The Secret Song έκανε πρεμιέρα (δείτε εδώ όσα έγιναν στο πρώτο επεισόδιο) με τα πρόσωπα, που δέχθηκαν τις εκπλήξεις να συγκινούν βαθιά το κοινό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η εκπομπή έχει ολοκληρωθεί με τα ήδη δύο γυρισμένα επεισόδια με την παρουσιάστρια να εξηγεί, γιατί έχει παγώσει η συνέχεια του The Secret Song (δείτε εδώ).

Την ερχόμενη Κυριακή (19/11) αναμένεται να προβληθεί το δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής με τους παρακάτω να είναι οι καλεσμένοι, που θα δεχτούν μία ξεχωριστή έκπληξη: Σμαράγδα Καρύδη, Σταμάτης Φασουλής, Γιώργος Καραμίχος, Ζήνα Κουτσελίνη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Μελίνα Ασλανίδου, Ρένος Χαραλαμπίδης, Λάκης Παπαδόπουλος, Κάτια Δανδουλάκη.

Το trailer για το δεύτερο επεισόδιο του Secret Song

Το tweet της Ναταλίας Γερμανού για την πρεμιέρα

Το Twitter, όπως φάνηκε τη βραδιά της πρεμιέρας από τα πρώτα κιόλας λεπτά αγκάλιασε το νέο πρότζεκτ του Alpha αφού το hashtag #secretsonggr έφτασε στην πρώτη θέση των trends ενώ τα σχόλια ήταν διθυραμβικά τόσο για την παρουσιάστρια και το κύρος που έδωσε στο σόου, όσο και για το εντυπωσιακό πλατό, αλλά και τους κορυφαίους καλλιτέχνες που φιλοξένησε.

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η Ναταλία Γερμανού κατά την διάρκεια της εκπομπής έκανε ένα tweet ζητώντας συγγνώμη, με πολύ αυτοσαρκαστικό τρόπο, για τον όγκο των διαφημίσεων που υπήρξε στην εκπομπή.

Όσα έγραψαν οι fans στην πρεμιέρα