Secret Song highlights 19/11: Κατέρρευσαν Ασλανίδου, Παπαδόπουλος, Κουτσελίνη - Ο θάνατος που "τσάκισε" τον Καραμίχο

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Secret Song highlights 19/11: Κατέρρευσαν Ασλανίδου, Παπαδόπουλος, Κουτσελίνη - Ο θάνατος που

Ακόμη ένα επεισόδιο του Secret Song προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 19/11 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA με τις εκπλήξεις να είναι πολλές - δείτε τα highlights της προηγούμενης Κυριακής.

Αναλυτικά τα 19/11 highlights του Secret Song

Μεγάλη συγκίνηση για την Κάτια Δανδουλάκη - ''Λύγισε'' με την έκπληξη για τον μεγάλο έρωτα τη ζωής της

Η πρώτη έκπληξη έγινε στην Κάτια Δανδουλάκη από τη Μαριάννα Τουμασάτου και τη Μαρίνα Ψάλτη.

Οι φίλες της επέλεξαν να τη βάλουν να ακούσει το κομμάτι ''Σ' αγαπώ γιατί είσαι ωραία'' ένα κομμάτι, που είχε αφιερώσει στην ηθοποιό ο αγαπημένος της Μάριος Πλωρίτη, το οποίο συνοδεύτηκε από το πιάνο του Σταμάτη Κραουνάκη.

Η συγκίνηση της Κάτιας Δανδουλάκη με το που άκουσε τους πρώτους στίχους ήταν πολύ μεγάλη, καθώς παράλληλα έβλεπε φωτογραφίες του Πλωρίτη με τα δάκρυα να κυλάνε από τα μάτια της.

Το σχόλιο της Σμαράγδας Καρύδη για τον Μιχάλη Μαρίνο

Ακόμη μια έκπληξη έγινε στην Σμαράγδα Καρύδη που της έπαιξαν "Ωραία μου πουλάκια κελαηδήστε", μία παραδοσιακή λευκαδίτικη καντάδα που όταν την ακούει της θυμίζει τον παππού και τον πατέρα της.

Όταν είδε επί σκηνής τον Νίκο Κουρή, τον Μιχάλη Μαρίνο, τη Μαριέλλα Σαββίδου και άλλους, δεν σταμάτησε να γελάει, ενώ όταν έφτασε κοντά τους είπε: «Και το σιχαίνομαι το συγκινητικό στην τηλεόραση».

Όταν ο Μιχάλης Μαρίνος άρχισε να φωνάζει ότι πρέπει να χριστεί Δήμαρχος Αθηναίων, τότε η ηθοποιός ξέσπασε σε γέλια και είπε «Το παιδί είναι βλαμμένο».

Ξέσπασε σε κλάματα ο Λάκης Παπαδόπουλος

Ακόμη ένα γνωστό πρόσωπο που έκατσε στην καρέκλα ήταν ο Λάκης Παπαδόπουλος που δέχτηκε έκπληξη από τον γιο του και τον καλό του φίλο Νίκο Ζιώγαλα. Στην σκηνή λοιπόν ερμηνεύτηκε το τραγούδι "Ξημερώματα" του Μίλτου Πασχαλίδη από τον Νίκο Ζιώγαλα, ενώ παράλληλα ζωγράφιζε έναν πίνακα ο γιος του. Όταν είδε την έκπηλη ξέσπασε σε κλάματα.

«Το αγαπούσα πάντα αυτό το τραγούδι κι ήθελα να το δώσω στον Νίκο Ξυλούρη. Έπαιρνα σπίτι του, το σήκωνε η γυναίκα του και μου έλεγε να πάρω την άλλη βδομάδα. Το έκανα αυτό δυο φορές και την τρίτη άκουσα στις ειδήσεις ότι «έφυγε» ο Ξυλούρης» εξομολογήθηκε ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Κατέρρευσε η Μελίνα Ασλανίδου

Η Μελίνα Ασλανίδου από την άλλη δέχτηκε έκπληξη από τον Βασίλη Σκουλά με τον οποίο είναι καλοί φίλοι. «Δεν το πιστεύω αυτό που μου κάνετε» είπε η τραγουδίστρια μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνηση της.

H έκπληξη της Μαρινέλλας στον Σταμάτη Φασουλή

Η Ελένη Δήμου βρέθηκε στην σκηνή και τραγούδησε το "Πόσο λυπάμαι" με τον Σταμάτη Φασουλή να συγκινείται βαθιά. Αμέσως μετά το τραγούδι η Μαρινέλλα σε τηλεφωνική σύνδεση του είπε «Σταμάτη μου! Αγόρι μου, τι κάνεις; Μωρό μου! Να σου πω… Εγώ άκουγα το τραγούδι που τόσο ωραία το είπε η Ελένη και θυμήθηκα τα δικά μας, ειλικρινά. Θυμάσαι πόσες φορές το λέγαμε; Πόσες φορές το τραγούδαγα και πόσες φορές μου έκανες και σεκόντα».

«Αυτό το τραγούδι το πρωτοείπα στο θέατρο του ’81, όταν παίζαμε μαζί με την Μίρκα και μετά ο Μιχάλης και ο Θανάσης το έβαλαν στην παράσταση Βίρα τις Άγκυρες» εξομολογήθηκε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η έκπληξη του Καραμίχου από τους κουμπάρους του

Η Αντριάννα Μπάμπάλη ερμήνευσε το Porcelain από Moby, ένα τραγούδι που άκουγαν σε νεαρή ηλικία με τον κολλητό του. Μάλιστα στο video wall προβλήθηκαν και φωτογραφίες από έναν ακόμη φίλο τους που έφυγε από τη ζωή. Στην σκηνή μάλιστα εμφανίστηκε και το βαφτιστήρι του.

«Στα φοιτητικά μας χρόνια έχουμε περάσει πολλά. Στις φωτογραφίες από την Ταϊλάνδη, ο τρίτος της παρέας δεν είναι πια εδώ οπότε είναι ακόμη πιο συγκινητικό», εξομολογήθηκε.

Η ανατριχιαστική έκπληξη στην Ζήνα Κουτσελίνη

Μία έκπληξη συγκινητική δέχτηκε Ζήνα Κουτσελίνη, με γυναίκες που τις έχει βοηθήσει. Γυναίκες που βίωσαν την γυναικτονία μέσα από τις κόρες τους ή που τα παιδιά τους, ωστόσο τελικά κατάφεραν να σταθούν στα πόδια τους ξανά.

Η Χριστίνα Μαραγκόζη ερμήνευσε μαζί με όλες τις γυναίκες το «Θα προχωράμε μαζί», με την παρουσιάστρια να ξεσπά σε κλάματα.

«Και να μου έβαζες στοίχημα, δεν θα το περίμενα με τίποτα. Αυτές οι γυναίκες είναι η ζωή μου τα τελευταία 8 χρόνια. Η Χριστίνα Μαραγκόζη είναι πολλά χρόνια. Είναι ένα κομμάτι της δικής μου ζωής γιατί τα τελευταία χρόνια, όσες φορές και αν επέλεξα να κλείνω τηλεοπτικές σεζόν, ήταν πάντα δίπλα μου. Και στο φινάλε της πρώτης χρονιάς, με την Χριστίνα κλείσαμε όταν αποκάλυψα κομμάτια της ζωής μου στην Σκόπελο και άφησα λουλούδια στις σκάλες της μάνας μου που πάντα περίμενα. Τις υπόλοιπες κυρίες τις γνώρισα στην εκπομπή και νιώσαμε μια οικογένεια. Με τον Παναγιώτη νικήσαμε τον καρκίνο. Είμαι πολύ συγκινημένη αλλά θα προσπαθήσω να πω τα κομμάτια της ζωής μου. Είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον Γιώργο Καραϊβάζ. Όταν παλεύαμε να συγκεντρώσουμε χρήματα η πολιτεία κώφευε. Ο Γιώργος έβαλε το στήθος μπροστά!

Η μαμά της Άσπας, είναι η καρδιά μου ολόκληρη. Είναι το κορίτσι που έριξε ο πατέρας του τις σφαίρες. Παρότι έτρεχε για να γλιτώσει από τις σφαίρες, την ακολούθησε για να την σκοτώσει. Αυτή η μάνα είναι ηρωίδα! Έχουμε κάνει πολλά με την Σπυριδούλα. Η Άσπα όταν χαμογελά, χαμογελά ολόκληρη η Σπυριδούλα και όλη η φύση», εξομολογήθηκε.