«Έφυγε λέει από καρκίνο! Τι λες τώρα, δεν το ήξερα!» - Σε σοκ η Ανθή Βούλγαρη στον αέρα του Κοινωνία Ώρα Mega

Έμαθε σε live μετάδοση τα δυσάρεστα νέα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Έφυγε λέει από καρκίνο! Τι λες τώρα, δεν το ήξερα!» - Σε σοκ η Ανθή Βούλγαρη στον αέρα του Κοινωνία Ώρα Mega

Το πρωί της Πέμπτης 23/11 ξεκίνησε με μια αρκετά δυσάρεστη... ανακάλυψη για τους παρουσιαστές της εκπομπής, Κοινωνία ώρα Mega, τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη. Πιο συγκεκριμένα κατά την ανάγνωση των πρωτοσέλιδων των σημερινών εφημερίδων διάβασαν πως έφυγε από την ζωή η βασίλισσα των πανηγυριών, η Βάσω Χατζή, ένα θλιβερό γεγονός που έμεινε ήρθε στο φως της δημοσιότητας εχθές.

Η αντίδραση της Ανθής Βούγλαρη και του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

«Ξέρεις τι διαβάζω τώρα ε; Συγνώμη... Έφυγε λέει από καρκίνο η βασίλισσα των πανηγυριών. Πέθανε η Βάσω Χαντζή; Τι λες τώρα; Δεν το ήξερα...», είπε η Ανθή Βούλγαρη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να απαντά:

«Ναι, έφυγε χθες. Την ήξερες; Εγώ δεν την ήξερα...».

Ποια ήταν η Βάσω Χατζή

Γεννήθηκε στην Ασωπία Βοιωτίας και ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι σε ηλικία 17 ετών, όταν ήρθε στην Αθήνα. Στα τέλη της δεκαετίας του 1960 άρχισε να ακούγεται περισσότερο το όνομά της στον χώρο.

Η Βάσω Χατζή έκανε τις πρώτες ζωντανές εμφανίσεις της στα τέλη της δεκαετίας του ’60 σε ιδιαίτερα γνωστά δημοτικά στέκια.

Έκανε εμφανίσεις με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, με τον Στάθη Κάβουρα, τον Γιάννη Κωνσταντίνου, τον Θανάση Βαρσαμά, τη Σοφία Κολλητήρη, την Αννα Τσαχάλου, τη Ζέτα Οικονόμου, την Τασία Βέρρα, τον Τάκη Καρναβά και άλλους γνωστούς, αποκαλούμενους δημοτικολαϊκούς καλλιτέχνες. Επίσης, συνεργάστηκε με σπουδαίους οργανοπαίκτες όπως ο Λευτέρης Ζέρβας, ο Βασίλης Σαλέας, ο Γιάννης Βασιλόπουλος, ο Μάκης Μπέκος, ο Γιώργος Μάγγας.