Γιάννης Τσιμιτσέλης και Βάσω Λασκαράκη ξανά ''μαζί'' - Όσα θα δούμε την Κυριακή 3/12 στο The Break

Δείτε το trailer, που κυκλοφόρησε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα η νέα εκπομπή The Break, που παρουσιάζει η Βάσω Λασκαράκη στον ΣΚΑΪ έκανε πρεμιέρα με την ηθοποιό να αναλαμβάνει με μεγάλη χαρά για πρώτη φορά το ρόλο της παρουσιάστριας.

Πολλοί ήταν εκείνοι, που είχαν ρωτήσει τη Βάσω Λασκαράκη για το αν πρόκειται ανάμεσα στους καλεσμένους, που θα δούμε στον καναπέ της, να δούμε και τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη (δείτε εδώ τον εκνευρισμό της με αυτήν την ερώτηση).

Την Κυριακή 3/12 ωστόσο, στο νέο επεισόδιο του The Break αναμένεται μεταξύ άλλων προσώπων να δούμε δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη στην εκπομπή για την παράσταση «Για μια Ζωή», που παίζει ο ίδιος.

Όσα θα δούμε την Κυριακή 3/12 στην εκπομπή The Break

«Κυριακή 03 Δεκεμβρίου στις 15.10 συντονιζόμαστε για το καθιερωμένο μας BREAK στον @skaitv.gr

▫️Ο Πάνος Σταθακόπουλος συναντά τη Βάσω και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι ο Θεός έχει χιούμορ αλλά και τον λόγο που έχει φάει χαστούκι από μία άγνωστη γυναίκα στη λαϊκή.

▫️Ο Χάρης Ρώμας είναι ο άνθρωπος πίσω από τις πιο διαχρονικές τηλεοπτικές κωμωδίες. Η συνεργασία του με τη Ρένα Βλαχοπούλου, η παρεξήγηση με τον Μίνωα Κυριακού και το στέλεχος καναλιού που ζήτησε συγγνώμη στην Ελένη Ράντου για το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

▫️«We are family» με την Κατερίνα Βρανά και τον αδελφό της Θεόδωρο, σε μια κουβέντα με πολύ χιούμορ και ακόμα περισσότερα μαθήματα ζωής.

▫️Ο Σόλων Τσούνης περνά την Κυριακή του με τη Βάσω ζωγραφίζοντας και συζητώντας για όσα έζησαν στα παρασκήνια της σειράς, για την απώλεια του πατέρα του, τη μητέρα του που είναι η μεγαλύτερη του θαυμάστρια αλλά και την εποχή που δούλευε ως φωτογράφος στα μπουζούκια.

▫️Οι Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας και άλλοι συντελεστές της παράστασης «Για μια Ζωή», απαντούν στις αδιάκριτες ερωτήσεις του «Break».

▫️Τέλος, η Νεκταρία Κοκκινάκη φτιάχνει χριστουγεννιάτικη κιμαδόπιτα

▫️Και η Νατάσα Μπερέκου μοιράζεται μυστικά ομορφιάς.

Αυτή η εκπομπή δεν θα θέλεις να πάει σε break!», αναγράφει η ανακοίνωση της εκπομπής, Τhe Break.