ΑΝΤ1: Ο Έρωτας Φυγάς έρχεται - Ποια σειρά «φεύγει»;

Έρχονται τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Ο Έρωτας Φυγάς έρχεται - Ποια σειρά «φεύγει»;

Άλλο σήριαλ τελικά είχε προγραμματίσει ο ΑΝΤ1 και άλλο μπαίνει στην θέση του... Σε σταυρόλεξο sudoku για γερούς λύτες έχει εξελιχτεί το μέλλον του σήριαλ «Έρωτας φυγάς», που μετά την απόφαση του Open να μην συνεχιστεί η προβολή του, άρχισε και η μονομαχία - όπως λέγεται - ανάμεσα σε δυο κανάλια για να το αποκτήσουν...

Mega – AΝΤ1 από την πρώτη στιγμή κάθισαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με την σύμφωνη γνώμη του καναλιού της Παιανίας και με συνεχόμενες συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής. Και μπορεί μέχρις στιγμής όπως λέγεται να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα ο ΑΝΤ1, αν και δεν έχει βγει ακόμα καμία ανακοίνωση από πλευράς του καναλιού, όμως υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που «φρενάρουν» τις τελικές υπογραφές για να προχωρήσει το deal.

Μήπως τελικά ο σεναριογράφος της σειράς Δημήτρης Αποστόλου βιάστηκε την περασμένη Δευτέρα να αποκαλύψει σε ανάρτησή του, ότι η σειρά μετακομίζει στον ANT1; Γιατί φαίνεται ότι τίποτα μέχρι στιγμής δεν έχει λυθεί και προκύπτουν συνεχώς νέα θέματα. Τα νεύρα των σεναριογράφων όπως και των ηθοποιών είναι στην τσίτα καθώς οι δεύτεροι δικαίως πιέζουν τους πρώτους και ψάχνουν τις απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα για το μέλλον του σήριαλ και κατ' επέκταση το δικό τους, ενώ συγχρόνως τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά. Και ενώ η αρχική σκέψη, εάν η σειρά έμενε στο Open ήταν να κλείσει στα 110 επεισόδια, στην περίπτωση προβολής σε άλλο κανάλι θα υπάρξει επιμήκυνση των επεισοδίων και θα μείνουν εκτός προγράμματος κάποια σήριαλ που είχαν ήδη προγραμματιστεί. Επομένως στην περίπτωση αυτή, ποιο σήριαλ φεύγει για χάρη του «Έρωτα φυγά»;

Έρχονται τα πάνω – κάτω στο πρόγραμμα...

Από την στιγμή που πέσουν οι τελικές υπογραφές με τον «Έρωτα φυγά», λέγεται ότι ο προβληματισμός στα κεφάλια των στελεχών του καναλιού γίνεται ακόμα πιο έντονος, αφού ο ΑΝΤ1 έχει ζητήσει από την παραγωγή την προβολή του σήριαλ, λόγω κόστους, δυο φορές την εβδομάδα. Αντίθετα η εταιρεία παραγωγής πιέζει με την σειρά της για την καθημερινή προβολή, όπως γινόταν μέχρι σήμερα, προκειμένου να μην χάσει το φανατικό κοινό. Και δεν είναι ο μόνος προβληματισμός, όλα αυτά συμβαίνουν ενώ υπάρχει τεράστια αναμονή κοινού για μια άλλη σειρά που κέρδισε από την αρχή της σεζόν την καρδιά του κόσμου και δεν είναι άλλο από τις «Ψυχοκόρες».

Οι ψυχοκόρες

Το αριστουργηματικό σήριαλ της διαδικτυακής πλατφόρμας του AΝΤ1+ με τεράστια επιτυχία και διθυραμβικές κριτικές, είχε αναμονή κοινού από το ξεκίνημά της καθώς ένα μεγάλο ποσοστό κόσμου δεν μπορούσε να μπει να το παρακολουθήσει διαδικτυακά και περίμενε την ελεύθερη προβολή του. Είχε ακουστεί μάλιστα ότι στο β' μισό της φετινής σεζόν θα ξεκινούσε να προβάλλεται ο πρώτος κύκλος του στην ελεύθερη τηλεόραση, ενώ ταυτόχρονα ξεκινάει αρχές Ιανουαρίου ο β' κύκλος στην διαδικτυακή πλατφόρμα. Στην περίπτωση όμως που ο «Έρωτας φυγάς» αρχίσει να προβάλλεται στο κανάλι, τότε θα αλλάξουν ριζικά και όλα τα σχέδια για τις «Ψυχοκόρες», που λέγεται ότι τελικά θα παραμείνουν μέχρι την αρχή της επόμενης σεζόν στην διαδικτυακή πλατφόρμα και μέχρι νεότερων αποφάσεων θα μπορούν να το βλέπουν μόνο οι συνδρομητές του ANT1+.