Στην κορυφή της τηλεθέασης το Breakfast@star - Τι κάνει καλά;

Το εναλλακτικό πρωινό που σερβίρει εκπλήξεις...

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Στην κορυφή της τηλεθέασης το Breakfast@star - Τι κάνει καλά;

Το Breakfast@star είναι το εναλλακτικό πρωινό του Star που υποσχέθηκε από την αρχή της σεζόν, ότι για δεύτερη χρονιά θα μας σερβίρει ένα χορταστικό breakfast που θα γαργαλίσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και όπως φαίνεται για την ώρα κρατάει την υπόσχεσή του... Δεν το λέμε εμείς, το λένε τα νούμερα τηλεθέασης που σχεδόν καθημερινά – με ελάχιστες εξαιρέσεις – δικαιώνουν τους παρουσιαστές και την ομάδα τους που μάλλον ήρθαν για να μείνουν.

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου σε πρωταγωνιστικό ρόλο για δεύτερη χρονιά, κάνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα και αποδεικνύουν με έναν τρόπο ότι ένα ζευγάρι στην ζωή τελικά μπορεί να δέσει και να λειτουργήσει και στην τηλεόραση, εάν δεν έχει ανταγωνιστικές τάσεις και δεν προσπαθεί ο ένας να καπακώσει τον άλλον, αλλά πολύ απλά συνεργάζονται... Πολύ καλά διαβασμένοι καθημερινά και με στοχευμένη άποψη, χωρίς να στρογγυλεύουν τα πράγματα, με σχόλιο ναι μεν εύστοχο αλλά και προσεκτικό, κατάφεραν να βρεθούν απέναντι σε παρουσιαστές και δημοσιογράφους χρόνων και να ξεχωρίσουν χωρίς να κάνουν υπερβολές και χωρίς να δημιουργούν αντιπαραθέσεις και αντιπάθειες.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου

Η μυστική συνταγή του σωστού... breakfast στο Star

Συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες φαίνεται επίσης να συνεργάζονται με έναν “μαγικό” τρόπο χωρίς το πρόγραμμα να κάνει «κοιλιά» - παρόλο που δεν άπτεται πάντα σε θέματα επικαιρότητας - και δεν το λέμε εμείς για να ευλογήσουμε κανενός τα γένια, το λέει το τηλεοπτικό κοινό που τους δείχνει ενίοτε ξεκάθαρα την προτίμησή του. Πιο συγκεκριμένα η τηλεθέαση της Τρίτης 9/1, τους έφερε στην πρώτη θέση της πρωινής ζώνης και δεν είναι η μοναδική φορά που συνέβη, είχε συμβεί κατά διαστήματα και πριν το τέλος της πρώτης τηλεοπτικής περιόδου...

Τι κάνει καλά – ή για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι – τι κάνει πιο καλά φέτος το πρωινό του Star; Τίποτα παραπάνω από ότι έκανε πέρυσι, όμως φέτος η ομάδα φαίνεται ότι ταίριαξε ακόμα περισσότερο τα χνώτα της και το αποτέλεσμα σαφώς αντικατοπτρίζεται στον πίνακα τηλεθέασης. Με εύστοχα σχόλια, αποκλειστικές ειδήσεις και συνεντεύξεις, έξυπνες ρουμπρίκες και μια τηλεοπτική συντροφιά που στο πέρασμα του χρόνου βρήκε τα πατήματά της, κάτω από την εποπτεία του ταλαντούχου και ευρηματικού αρχισυντάκτη τους Χρήστου Αιβαλιώτη, θα πούμε ότι ναι μεν κάθε τι για να πετύχει θέλει τον χρόνο του, αλλά από την άλλη η στοχευμένη δουλειά και η τρέλα για δημιουργία δεν θα μπορούσε να αποτύχει.

Επειδή όμως μιλάμε για τηλεόραση – ποτέ δεν ξέρεις τι θα ξημερώσει και τι θα κάτσει στον τηλεθεατή. Πιο συγκεκριμένα στο δυναμικό κοινό το πρωινό της Τρίτης 9/1, το Breakfast@ star πέρασε στην πρώτη γραμμή και εκτόπισε στα τέταρτα τους απέναντι δυνατούς αντιπάλους Καινούργιου – Λιάγκα φτάνοντας στο δυναμικό κοινό στα τέταρτα 9.45 – 9.59 στο 20,7% και στις 10.00 – 10.15 17,1%, ενώ στο σύνολο του δυναμικού κοινού το 15,2% και στο γενικό σύνολο το 7,9%.