Dragons' Den II: Βρεθήκαμε στην παρουσίαση του νέου show επενδύσεων

Το συνολικό ποσό που δόθηκε και οι δηλώσεις των επενδυτών

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Dragons' Den II: Βρεθήκαμε στην παρουσίαση του νέου show επενδύσεων

Το «Dragons' Den», το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας, επιστρέφει για 2η σεζόν στον ΑΝΤ1, την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 22:00. Ενόψει της πρεμιέρας του 2ου κύκλου, την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, στην ΑΤΡΑΚΤΟ πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου, στην οποία παρευρέθηκαν στελέχη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, οι 6 κορυφαίοι και καταξιωμένοι Έλληνες επενδυτές, που θα αποτελούν φέτος την ομάδα των DRAGONS, Χάρης Βαφειάς, Λέων Γιοχάη, Demetrios Mallios, Τάσος Οικονόμου, Λιλή Περγαντά και Μαρία Χατζηστεφανή και ο παρουσιαστής του show Σάκης Τανιμανίδης.

Τι δήλωσαν οι επενδυτές του Dragons' Den

Dragon's Den Νίκος Χριστοφόρου

Ο Νίκος Χριστοφόρου - Chief Content Officer ANTENNA Group δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου: «Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά επενδύει σταθερά στην ψυχαγωγία με πρωτοποριακές επιλογές, που συστήνουν νέες τυπολογίες και καθιερώνουν format στην ελληνική αγορά. Το «Dragons' Den» δεν αναδεικνύει μόνο success stories επιχειρηματικότητας, αλλά αποτελεί και ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά success stories στην ιστορία των ψυχαγωγικών format παγκοσμίως. Φέτος, θα δούμε ακόμη ωραιότερες ιστορίες, με συναίσθημα και τηλεοπτικό ενδιαφέρον, έμπρακτης και ρεαλιστικής ενίσχυσης επιχειρήσεων και ιδεών ανθρώπων κάθε ηλικίας, που εμπιστεύτηκαν την εκπομπή και την ομάδα του ΑΝΤ1 για την εξέλιξή τους».

Ο Σάκης Τανιμανίδης δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε και πάλι εδώ για 2η σεζόν. Το «Dragons' Den» για μένα ξεκίνησε σαν ένα άπιαστο όνειρο, που τελικά ο ΑΝΤ1 το έκανε πραγματικότητα. Πέρυσι το «Dragons' Den» μοίρασε πολλά χρήματα σε επιχειρηματίες που πλέον μεγαλώνουν τις επιχειρήσεις τους. Το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι το «Dragons' Den» μπορεί να εμπνεύσει κόσμο κάθε ηλικίας, φέρνοντας την επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο. Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 που έχει αγκαλιάσει από την αρχή αυτό το project, καθώς και όλους τους DRAGONS γιατί χωρίς αυτούς το «Dragons' Den» δεν θα υπήρχε».

Dragon's Den Σάκης Τανιμανίδης

  • Ο Χάρης Βαφειάς - Πλοιοκτήτης δήλωσε: «Η 2η σεζόν θα είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα, καθώς κάναμε μεγαλύτερες επενδύσεις σε ιδέες και επιχειρήσεις που πραγματικά είχαν πολύ μεγάλη δυναμική, ενώ συνεταιριστήκαμε και μεταξύ μας σε πολλά περισσότερα project».
  • Ο Λέων Γιοχάη - Tech Eπενδυτής δήλωσε: «Μέσα από το "Dragons' Den" μου δίνεται η ευκαιρία να συμβάλλω με τη σειρά μου στην ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων μέσα από επενδύσεις σε καινοτόμες ιδέες. Φέτος, θα δούμε πολύ πιο δυναμικές εταιρείες και ιδέες από πέρυσι».
  • Ο Demetrios Mallios - Iδρυτής Aeon Group δήλωσε: «Στο "Dragons' Den" γνώρισα πολύ ενδιαφέροντες ανθρώπους και ο στόχος μας δεν είναι μόνο να δώσουμε χρήματα, αλλά να δώσουμε την ευκαιρία σε ταλαντούχους και φιλόδοξους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους».
  • Ο Τάσος Οικονόμου – Επενδυτής μίλησε μέσω τηλεδιάσκεψης, καθώς βρισκόταν στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, και δήλωσε: «H συμμετοχή μου στο "Dragons' Den" ήταν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία. Στόχος μου πάντα είναι να βοηθήσω όσο μπορώ την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα. Έχω τεράστια εκτίμηση για όλους τους επιχειρηματίες που ήρθαν στο "Dragons' Den", γιατί και μόνο η προσπάθεια είναι ένα τεράστιο βήμα προς την επιτυχία».
  • Η Λιλή Περγαντά - Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Power Health δήλωσε: «Συμμετέχοντας για 2η σεζόν στο "Dragons' Den" αναζήτησα ακόμα πιο πολλές και ενδιαφέρουσες ιδέες για να επενδύσω, έχοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία στους νέους, που ξεκινούν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και θέλουν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα».
  • Η Μαρία Χατζηστεφανή - Ιδρύτρια & Πρόεδρος της Rodial Group δήλωσε: «Στη 2η σεζόν οι 4 από τους 6 DRAGONS ήταν άνδρες και γι’ αυτό αισθάνθηκα ότι έπρεπε να υποστηρίξω λίγο περισσότερο τη γυναικεία φωνή. Φέτος, ήρθαν στο "Dragons' Den" πολλές περισσότερες γυναίκες με πολύ καλές ιδέες και εκ των πραγμάτων επένδυσα μεγαλύτερα ποσά και περισσότερο στη γυναικεία επιχειρηματικότητα».

Μετά την επιτυχία του 1ου κύκλου, που έκλεισε με συνολικές επενδύσεις και συμφωνίες που έφτασαν το 1.117.000€, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας, στον 2ο κύκλο του «Dragons' Den Greece» η ομάδα των DRAGONS μεγαλώνει, οι επενδύσεις διπλασιάζονται και οι επιχειρηματίες, που αναζητούν μια επικερδή συμφωνία με τους Έλληνες επενδυτές, έρχονται προετοιμασμένοι για σκληρές διαπραγματεύσεις.

Το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας στον κόσμο, έρχεται για 2η σεζόν στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 22:00.

Δείτε το trailer:

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  • Executive Producers: Michael Iskas, Σάκης Τανιμανίδης
  • Showrunner: Άτζυ Ντρίβα
  • Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος
  • Οργάνωση Παραγωγής: Δημήτρης Κοντογιάννης
  • Αρχισυνταξία: Νατάσα Λιαπάκη
  • Σκηνογραφική Επιμέλεια: Γιάννης Βάμβουρας
  • Σκηνοθεσία: Ειρήνη Λουκάτου
  • Παραγωγή: Antenna Studios