«Τhe Break»: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Βάσω Λασκαράκη

Όλες οι λεπτομέρειες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Τhe Break»: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Βάσω Λασκαράκη

Ξεχωριστοί άνθρωποι, ωραίες συζητήσεις, ενδιαφέροντα νέα, μόδα, ομορφιά και όλα όσα θα γίνουν το ευχάριστο break της εβδομάδας. Όλα είναι στο «The Break» με τη Βάσω Λασκαράκη, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 17.00, στον ΣΚΑΪ. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για την εκπομπή αυτής της εβδομάδας:

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Λάμπρος Φισφής, αν και τόσο αστείοι, εξηγούν γιατί είναι καταθλιπτικοί και γκρινιάρηδες, αποκαλύπτουν γιατί πολλοί νομίζουν ότι είναι ζευγάρι, περιγράφουν με ξεκαρδιστικό τρόπο τις πιο παράξενες ερωτήσεις των παιδιών τους και θυμούνται τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν όταν έκαναν ένα αστείο για τη θρησκεία.

Λάμπρος Φισφής Δημήτρης Μακαλιάς Βάσω Λασκαράκη

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν ξέρετε αν είμαι εγώ ελεύθερη...» - Τα υπονοούμενα για την προσωπική της ζωή

Οι καλεσμένοι της εκπομπής «The Break» με την Βάσω Λασκαράκη

Γιάννης Σμαραγδής

  • Ο Γιάννης Σμαραγδής μιλά για την απώλεια της συζύγου του, την πρόβλεψη του Λάκη Λαζόπουλου για τον «El Greco», τους κριτικούς κινηματογράφου και την ταινία του Καποδίστρια που ετοιμάζει.
  • Οι δημοσιογράφοι, Κατερίνα Θεοδωροπούλου, Αλέξανδρος Κατσαρίδης, Λία Παπαϊωάννου και Γιώργος Σκρομπόλας επιλέγουν όσα θα κρατούσαν κι όσα θα άφηναν εκτός ελληνικής τηλεόρασης τη νέα χρονιά!
  • Ο Νίκος Ξυδάς, ο digital marketer που ανέλαβε το TikTok του Αλέξη Τσίπρα στην προεκλογική περίοδο, μιλά στο The Break
  • H Ντένη Κουβαράκου ανοίγει τη ντουλάπα της και μιλά για τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks»!

Αυτή η εκπομπή δε θα θέλεις να πάει σε break!

The Break: Κάθε Κυριακή στις 17:00, στον ΣΚΑΪ

Δείτε το trailer:

Βάσω Λασκαράκη: Η έντονη αντίδρασή της σε ερώτηση για το The Break

Λίγο πριν φύγει το 2023 και έρθει το νέο έτος έγινε γνωστό, πως η εκπομπή της Βάσως Λασκαράκη πρόκειται να αλλάξει ώρα. Επειδή όμως στα τηλεοπτικά πηγαδάκια λέγεται, ότι ενδέχεται και να κοπεί το ''The Break'' η κάμερα του Πρωινού ΣουΣού απέσπασε δηλώσεις από την ηθοποιό και την αντίδρασή της, οι οποίες προβλήθηκαν την Δευτέρα 8/1. «Παιδιά έχω αργήσει! Δεν έχει αλλάξει ακόμα ώρα η ώρα καλέ! Την Κυριακή στις 17:00 ξεκινάει το Break ξανά! Δεν ξέρω τι άλλο να πω... Καλή χρονιά πρέπει να φύγω...», είπε η Βάσω Λασκαράκη.