Μαρία Μπακοδήμου: Ρήξη ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στον ΣΚΑΪ; Το ραντεβού που αποφεύγει το κανάλι του Φαλήρου

Τι θα συμβεί με το Γειά Σου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Μπακοδήμου ανήκει τα τελευταία δύο χρόνια στο δυναμικό του ΣΚΑΪ παρουσιάζοντας την εκπομπή Γειά Σου στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Παρά τις αλλαγές που έγιναν στο πρόγραμμα μπορούμε να πούμε ότι πλέον έχει δημιουργηθεί μια ισορροπία.

Μέσα από το ρεπορτάζ του Mega Καλημέρα την Πέμπτη 18/1 έγιναν γνωστές πληροφορίες σχετικά με το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το κανάλι και το μέλλον της εκπομπής της, αλλά και των συνεργατών της.

Τι συμβαίνει με το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ

Πιο αναλυτικά, λέγεται πως ο ΣΚΑΪ δεν πρόκειται να κάνει για την ώρα συζητήσεις με τη Μαρία Μπακοδήμου παρά τα πολύ καλά νούμερα, που κάνει η ίδια (δείτε εδώ). Σύμφωνα μάλιστα με το Mega Καλημέρα αναφέρθηκε πως η παρουσιάστρια δέχεται προτάσεις και από άλλα μέτωπα.

Ο εκνευρισμός της με σχετικές ερωτήσεις δημοσιογράφου

«Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει με τα νούμερα. Το καλύτερο είναι όταν κάνεις κάτι που σου αρέσει και έχεις μία πολύ καλή ομάδα... Θέλω να τους ευχαριστήσω! Δεν είναι ώρα τώρα για να συζητήσουμε για του χρόνου. Δεν θα ανακοινώσω κάτι σε αυτή τη φάση», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου στο Happy Day με έναν ελαφρύ εκνευρισμό στο ύφος της.