Ράδιο Αρβύλα: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα η εκπομπή

Συντονιστείτε!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ράδιο Αρβύλα: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα η εκπομπή

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα έκανε το διάλειμμά της για τις γιορτές και μετά από αρκετές ημέρες ξεκούρασης οι τρεις άνδρες της late night ζώνης του ΑΝΤ1 θα επιστρέψουν και επίσημα στις οθόνες μας για να προσφέρουν άφθονο γέλιο με όσα έχουν ετοιμάσει!

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την επιστροφή του Ράδιο αρβύλα

Η πιο δυνατή ομάδα της τηλεόρασης επιστρέφει και η σάτιρα μπαίνει και πάλι στην κορυφή της ψυχαγωγίας!

Απόψε στις 20:00 στον ΑΝΤ1, ο Αντώνης Κανάκης, μαζί με τον Γιάννη Σερβετά και τον Χρήστο Κιούση έρχονται για να αποδομήσουν ό,τι συμβαίνει γύρω μας και να δώσουν μια άλλη οπτική των γεγονότων.

Με το ανατρεπτικό χιούμορ τους, οι «Ράδιο Αρβύλα» θα παρατηρούν, θα σατιρίζουν και θα καυτηριάζουν όλα τα σοβαρά, αλλά και τα ευτράπελα της καθημερινότητάς μας.

Από τον Αντώνη, τον Γιάννη και τον Χρήστο δεν πρόκειται να γλιτώσει κανείς και τίποτα. Στο μοναδικό τους TOP20, θα υπάρχει πάντα θέση για ό,τι μας κάνει να κλαίμε και να γελάμε, από την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Αφήνοντας πίσω τους μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, που τους έδωσε γι’ άλλη μια φορά την πρωτιά στην προτίμηση των τηλεθεατών, οι «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφουν για να συνεχίσουν και το 2024 τη σαρωτική τους πορεία.

«Ράδιο Αρβύλα»: Επιστρέφουν απόψε στις 20:00.

#RadioArvyla

Instagram

@radioarvyla_official

Facebook

@RadioArvilaOfficial

YouTube

Radio Arvyla Official

https://youtube.com/c/RADIOARVYLAofficial

Vimeo

Radio Arvyla

https://vimeo.com/radioarvyla

E-mail εκπομπής: info@radioarvyla.com

Η σπάνια αναφορά του Αντώνη Κανάκη στη σύζυγό του στον αέρα της εκπομπής

Ο Αντώνης Κανάκης σπάνια μιλάει για την σύζυγο και τα παιδιά του, πέρα από ειδικές περιπτώσεις, όπως είναι τα γενέθλιά τους (δείτε εδώ τις δημόσιες ευχές και το φιλί στην κόρη του). Το βράδυ της Δευτέρας 18/12, ωστόσο, με αφορμή την ακρίβεια στο ελαιόλαδο, η οποία συζητήθηκε στο πλατό του Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1, έκανε μία αναφορά στην καλή του.

«Μου ήρθε τώρα στο μυαλό, γιατί έγινε πριν φύγουμε… έχουμε προσαρμόσει και τα αστεία μας στην καθημερινότητά μας σαν ζευγάρια. Τώρα στο σπίτι πριν φύγουμε με πλησιάζει η Επιστήμη με λάγνο ύφος, το ύφος το "θέλω να σε τουμπάρω"...», είπε αρχικά ο παρουσιαστής, με τον Γιάννη Σερβετά να τον διακόπτει και να του λέει με χιούμορ: «Είμαστε στον αέρα θέλω να σου θυμίσω».

«Και μου λέει "πρέπει να αγοράσουμε ελαιόλαδο" και της απαντάω "κάποτε ήσουν σεμνή και τώρα θέλεις ελαιόλαδο;". Και μετά σκεφτόμουν πώς ακόμα και τα ζευγάρια στην καθημερινότητά μας έχουμε προσαρμόσει ακόμα το πείραγμα και το χιούμορ σε αυτή την πραγματικότητα», συνέχισε εκείνος.

Αντώνης Κανάκης σύζυγος