The 2night show: Θα συζητηθούν πολύ οι σημερινές 24/1 συνεντεύξεις - Οι δύο λαμπερές καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The 2night show: Θα συζητηθούν πολύ οι σημερινές 24/1 συνεντεύξεις - Οι δύο λαμπερές καλεσμένες του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Απόψε Τετάρτη 24/1 στις 24:00 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αναμένεται να υποδεχτεί στον καναπέ του The 2night show δύο πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Πιο αναλυτικά, η μία κυρία προέρχεται από την υποκριτική και η άλλη από το τραγούδι.

Δείτε επίσης: The 2night Show: Περισσότερα βράδια με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου - Η νέα ημέρα προβολής

H ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για του σημερινούς 24/1 καλεσμένους στο The 2night show

Aπόψε 24/1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The 2Night Show» τη Λένα Δροσάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός, φανερά ανανεωμένη, μιλάει για την προσωπική, αλλά και για την επαγγελματική της ζωή. Πόσο την έχει αλλάξει η μητρότητα; Γιατί προσέχει, πλέον, όσα λέει δημόσια; Γιατί νιώθει ευλογημένη για τις επαγγελματικές της επιλογές; Είναι χαρούμενη που η σειρά «Σέρρες» του ΑNT1+ προβάλλονται πλέον και στο Netflix; Τέλος, η Λένα Δροσάκη μιλάει για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς» και εξηγεί γιατί στα γυρίσματα όλοι οι ηθοποιοί «σπαρταρούσαν» και αναθεώρησαν τις απόψεις τους για τη ζωή.

Στην συνέχεια, στην παρέα του «The 2Night Show» καλεσμένη του Γρηγόρη θα είναι και η Lila. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που μέχρι πρόσφατα ήταν δασκάλα σε δημοτικό σχολείο, εξηγεί πώς αποφάσισε να μην προδώσει το όνειρό της για το τραγούδι και να αφήσει στην άκρη τη διδασκαλία. Πώς αντέδρασαν οι μαθητές της όταν βγήκε το «Déjà vu»; Τι έκανε όταν άκουσε για πρώτη φορά το τραγούδι της στο ραδιόφωνο; Γιατί αποφάσισε να πάει στο «X Factor»; Τι λέει για την εκρηκτική εμφάνισή της στο MadWalk; Την αγγίζουν τα αρνητικά σχόλια; Τέλος, μιλάει για τη συνεργασία της με τον Toquel και την κυκλοφορία του τραγουδιού «Αλλού», που μετράει εκατομμύρια views.