Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Θρίλερ” με το συμβόλαιό του στον ΑΝΤ1 - Που σκάλωσαν οι υπογραφές...

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: “Θρίλερ” με το συμβόλαιό του στον ΑΝΤ1 - Που σκάλωσαν οι υπογραφές...

Συνεχόμενες καθυστερήσεις και αναβολές... Το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την ανανέωση του συμβολαίου του στο κανάλι του Αμαρουσίου δίνει αφορμή σε ορισμένους να μιλάνε για ένα “θρίλερ”, χωρίς τέλος που εμπεριέχει μπόλικο παρασκήνιο.

Όσο όμως και αν οι κακές γλώσσες επιμένουν να λένε ότι κάτι κρύβεται τελικά πίσω από αυτές τις επαναλαμβανόμενες αναβολές και καθυστερήσεις, το ρεπορτάζ επιμένει με την σειρά του ότι “τέλος καλό, όλα καλά” και ότι οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στο κανάλι και τον παρουσιαστή έχουν ήδη γίνει και συμφωνηθεί και το θέμα είναι τυπικό πλέον τις επόμενες ημέρες να πέσουν και οι υπογραφές του ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για κλειστό συμβόλαιο τριετές.

Η Διοίκηση του καναλιού με την οποία ο παρουσιαστής είναι δεδομένο ότι έχει πολύ καλές σχέσεις, σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει μια από τις πιο δυνατές αντρικές παρουσίες του, όπως και ο Αρναούτογλου φυσικά με την σειρά του και παρά τις όποιες πιεστικές και δελεαστικές προτάσεις δέχτηκε από το Mega, δεν θέλει να αλλάξει κανάλι.

Που σκάλωσαν οι υπογραφές Αρναούτογλου - ΑΝΤ1

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος

Τα σενάρια πρωινής εκπομπής που είχαν ακουστεί τον τελευταίο καιρό έχουν βεβαίως “παγώσει”, άλλωστε δεν ήταν και ποτέ διακαής πόθος του παρουσιαστή την δεδομένη στιγμή να κάνει ένα πρωινό, αφού ταυτόχρονα τρέχει και η πρωινή ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera.

Επομένως η τριετής τηλεοπτική ανανέωση του συμβολαίου του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα αφορά την βραδινή του εκπομπή “The 2night show” αλλά και το σούπερ επιτυχημένο παιχνίδι “Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος” που εκείνος αγαπάει ιδιαίτερα. Επομένως που έχουν σκαλώσει οι υπογραφές; Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ συζητάει με το κανάλι και για κάτι παραπάνω, που είναι επίσης ένα αγαπημένο και για τον ίδιο project, όμως δεν ξέρουν εάν θα προλάβουν να το υλοποιήσουν σύντομα ή με τη νέα τηλεοπτική σεζόν...

Μιλάμε για ένα βραδινό σόου που ο παρουσιαστής έχει κάνει επίσης με επιτυχία στο παρελθόν, που θα περιλαμβάνει πολλά παιχνίδια, πλούσια δώρα, όπως ήταν το “Ποτέ την Κυριακή” και που το πιθανότερο είναι να το εντάξουν στην ζώνη του Σαββατοκύριακου.