Αγγελική Νικολούλη: Ανατριχιαστικό το trailer της εκπομπής Φως στο Τούνελ - Πως η δολοφονία του Μπάμπη φέρνει στην επιφάνεια υπόθεση του 2019;

Απόψε 26/1 θα γίνουν αποκαλύψεις που θα σοκάρουν τους τηλεθεατές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγγελική Νικολούλη: Ανατριχιαστικό το trailer της εκπομπής Φως στο Τούνελ - Πως η δολοφονία του Μπάμπη φέρνει στην επιφάνεια υπόθεση του 2019;

Σήμερα Παρασκευή 26/1 η εκπομπή Φως στο Τούνελ, επιστρέφει με νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας του Μπάμπη στο Μεσολόγγι. Να σημειώσουμε πως ακόμα και σήμερα, ο κρεοπώλης που έχει συλληφθεί ως κατηγορούμενος αρνείται κάθε κατηγορία (δείτε τι έδειξε το ιατροδικαστικό πόρισμα).

Η ανακοίνωση για την εκπομπή Φως στο Τούνελ στο MEGA

Όταν η μητέρα και η αδερφή του Μπάμπη μιλούσαν για το όπλο και τα εννιάβολα, δεν γνώριζαν ότι ήταν οι μάρτυρες της τραγικής αλήθειας που θα ερχόταν στο φως…

Γιατί ο κρεοπώλης έστησε την παγίδα θανάτου στον άτυχο νέο;

Τι προηγήθηκε, που και ποιοι έγιναν μάρτυρες;

Άγνωστα ντοκουμέντα φέρνουν στο φως το μυστικό του βάλτου…

Τι είχε «ξεθάψει» η Αγγελική Νικολούλη σε μια δύσκολη αποστολή στην καρδιά του Μεσολογγίου τον Οκτώβριο του 2019;

Τι είδε ο βοσκός και τον έβγαλαν από την μέση;

Ποιο ήταν το μυστικό ραντεβού του νεαρού κτηνοτρόφου που κατέληξε στη δολοφονία του στο «ποτάμι του χρυσού»;

Μην χάσετε το αποκαλυπτικό Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη αυτή την Παρασκευή στις 23:20.

Η γυναίκα που βοήθησε στην άρση απορρήτου του κινητού του Μπάμπη - Ποια ήταν η σχέση τους

Μετά από 18 ημέρες αναζήτησης ο 31χρονος Μπάμπης από το Μεσολόγγι εντοπίστηκε νεκρός με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκυλιού. Η οικογένειά του πενθεί τον άτυχο νέο, καθώς με το πέρασμα των ημερών είχαν εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να βρεθεί ζωντανός.

Η αστυνομία επιχειρεί με ειδικούς ναρκαλιευτές να εντοπίσει την καραμπίνα ή φυσίγγια στο σημείο της δολοφονίας. Παράλληλα, γίνεται έρευνα στο κινητό του Μπάμπη με τη γυναίκα, που βοήθησε στην άρση απορρήτου του αριθμού του να παραχωρεί δηλώσεις την Τετάρτη 24/1 στο T-live.

«Αυτήν την στιγμή έχουμε έναν άνθρωπο σε έναν άλλο κόσμο, ελπίζω να είναι ήρεμος εκεί, να ηρεμήσει η ψυχή του. Αυτό ήταν πολύ παλιά, εγώ δεν το θυμάμαι καν, το ξέχασα πάρα πολύ γρήγορα, γιατί μετά που έφυγε, λέω εντάξει, δεν θα έχει αυτό το κινητό. Είχαμε βγάλει τότε αριθμούς μαζί, αλλά από εκεί και πέρα τίποτα άλλο.

Με πήραν και μου είπαν να πάρω μια κάρτα SIM για να γίνει η διαδικασία και να κάνουμε στη συνέχεια άρση απορρήτου.

Το καλό του ήταν ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν άρρωστος, είχε πυρετό και μετά από μια, δυο μέρες πήγαινε και έδινε αίμα. Εγώ αυτό ξέρω. Αυτό ήταν το φιλότιμό του, η καλοσύνη του», είπε η γυναίκα.