The 2night show: Οι δύο καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Ποιοι θα καθίσουν απόψε 30/1 στον καναπέ του

Μην τους χάσετε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The 2night show: Οι δύο καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου - Ποιοι θα καθίσουν απόψε 30/1 στον καναπέ του

Απόψε 30/1 ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του The 2night show δύο καλεσμένους από το χώρο της ηθοποιίας γενικότερα, με τις συνεντεύξεις που θα ακολουθήσουν να είναι ιδιαίτερα απολαυστικές (δείτε εδώ πως πηγαίνει η εκπομπή σε νούμερα τηλεθέασης).

Οι σημερινοί 30/1 καλεσμένοι στο The 2night show

Αρχικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2Night Show τον Τάσο Νούσια, τον Σπήλιο Γερακάρη από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Μάγισσα». Ο αγαπημένος ηθοποιός δηλώνει ότι είναι εμπειρία να δουλεύεις σε μια τέτοια παραγωγή και αποκαλύπτει τα συναισθήματα που έχει για τον ρόλο του Σπήλιου. Με ποιον συνάδελφό του είχε να βρεθεί από τη σχολή;

Πώς κόντεψε να πάθει θερμοπληξία στα γυρίσματα; Τον ενοχλούν τα μούσια του; Τι λέει για τον ξαφνικό «χωρισμό» του με την Γερακίνα; Τέλος, ο Τάσος Νούσιας μιλάει για τα έντονα εφηβικά του χρόνια, για τον πρωταθλητισμό στον στίβο και για τις δυσκολίες που τον έκαναν να αντιμετωπίζει τη δουλειά του με ταπεινότητα και όχι με έπαρση.

Στη συνέχεια, καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου θα είναι και ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μιλάει για το κανάλι του στο YouTube, για τα μαθήματα κιθάρας που παραδίδει δια ζώσης και για την θρυλική επιστροφή που θα κάνουν οι «Άγαμοι Θύται» στη Θεσσαλονίκη.

Του έχει λείψει η τηλεόραση; Γιατί η γυναίκα της ζωής του έχει πάντα δίκιο; Γιατί ζούμε στην εποχή του bullying της αντίθετης άποψης; Τέλος, μαζί με τον Γρηγόρη κάνουν μια αναδρομή στο τηλεοπτικό τους παρελθόν και παρακολουθούν ανέκδοτα χιουμοριστικά βίντεο από την εκπομπή «Τα Καρντάσιανς».