Μαρία Αναστασοπούλου: Τέλος από το Καλημέρα Ελλάδα; Η σχέση με τον Γιώργο Παπαδάκη και η μεγάλη απόφαση

Όλο το παρασκήνιο!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
Μαρία Αναστασοπούλου: Τέλος από το Καλημέρα Ελλάδα; Η σχέση με τον Γιώργο Παπαδάκη και η μεγάλη απόφαση

Η Μαρία Αναστασοπούλου είναι ένα από τα πρόσωπα της ενημέρωσης που – όπως όλα δείχνουν - θα απασχολήσει αρκετά τη νέα σεζόν το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, καθώς το προσεχές καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό της με το κανάλι.

Οι συζητήσεις της με τα στελέχη του σταθμού ναι μεν βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, όμως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από την πλευρά τους σκέφτονται όχι μόνο να ανανεώσουν την συνεργασία τους, αλλά και να αναβαθμίσουν την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια σε έναν παραπάνω ρόλο.

Όταν ο ΑΝΤ1 έκανε την μεταγραφή της δημοσιογράφου από τον ΣΚΑΙ, ήθελε όχι μόνο να την αξιοποιήσει, αλλά να δέσει με ασφάλεια τη συνεργασία τους για πολλά χρόνια, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο και στην δουλειά της.

Η εκπομπή “Αρένα” της Μαρίας Αναστασοπούλου είναι γεγονός ότι δεν είχε τα νούμερα τηλεθέασης που προσδοκούσαν το κανάλι αλλά και η δημοσιογράφος, παρά τις όποιες προσπάθειες που έγιναν και από τις δυο πλευρές για να ανακτήσουν το τηλεοπτικό κοινό με την αλλαγή ημέρας και ώρας. Ενώ λοιπόν η αρχική ώρα μετάδοσης της ενημερωτικής εκπομπής ήταν κάθε Τετάρτη, ούτε οι αλλαγές κάθε 15ήμερο Κυριακής, έδωσαν κοινό στην τηλεθέαση, με την ίδια την παρουσιάστρια και το κανάλι να δείχνουν έντονα προβληματισμένοι.

Δεύτερη φορά που φέρεται η Μαρία Αναστασοπούλου να δέχεται πρόταση από το Ευρωκοινοβούλιο και δεύτερη φορά εκείνη που την αρνείται, άλλωστε και η ίδια επιθυμεί να μείνει στην μάχιμη δημοσιογραφία. Το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1 είναι σε ισχύ και λήγει το καλοκαίρι του 2024, όμως το κανάλι σε καμία περίπτωση δεν θέλει να χάσει την δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, που την θεωρεί από τα “δυνατά χαρτιά” της ενημέρωσης.

Τέλος από το “Καλημέρα Ελλάδα” η Μαρία Αναστασοπούλου;

Οι επόμενες μέρες σίγουρα θα είναι καθοριστικές για τους παρουσιαστές όλων των καναλιών και τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους που θα ολοκληρωθούν τον Μάρτιο.

Και ενώ η κοινή συνεργασία της Μαρίας Αναστασοπούλου με τον Γιώργο Παπαδάκη στο “Καλημέρα Ελλάδα” είναι καθόλα άψογη, ακούγεται ότι οι δυο δημοσιογράφοι ενδέχεται να χωρίσουν σε δυο διαφορετικές εκπομπές.

Με δεδομένο ότι ο Γιώργος Παπαδάκης ετοιμάζεται να ανανεώσει για άλλα δυο χρόνια με τον σταθμό συνεχίζοντας και ως σύμβουλος ενημερωτικών εκπομπών, τα στελέχη του σταθμού σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν μέχρι στιγμής θέλουν η Μαρία Αναστασοπούλου να μετακομίσει στην πρωινή ζώνη κάθε Σαββατοκύριακο με δική της εκπομπή.