Dragons' Den II: Ο Χάρης Βαφειάς «φεύγει» – Τι θα δούμε στο αποψινό (9/2) επεισόδιο

Δείτε preview από τις σημερινές επενδύσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Dragons' Den II: Ο Χάρης Βαφειάς «φεύγει» – Τι θα δούμε στο αποψινό (9/2) επεισόδιο

Ο 2ος κύκλος του «Dragons' Den Greece» έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά καθώς, ήδη, στα 3 πρώτα επεισόδια έχουν γίνει επενδύσεις και συμφωνίες 286.000€! Το 4ο επεισόδιο του Dragons' Den Greece II, του μεγαλύτερου reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, έρχεται απόψε, Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, στις 22:00 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.

Στο αποψινό επεισόδιο του Dragons' Den Greece II οι διαπραγματεύσεις και τα deals θα είναι σκληρά, ενώ δεν θα λείπουν και οι χαλαρές στιγμές, όπως αυτή όπου ο Έλληνας Dragon Χάρης Βαφειάς ανεβαίνει στη μηχανή και «φεύγει»!

Δείτε sneak preview από το αποψινό επεισόδιο:

Δείτε επίσης: Dragons' Den 2/3 highlights: «Αυτά τα πράγματα είναι του διαβόλου», «Ωραία μάγκα...» - Ξέφυγαν τα πράγματα ανάμεσα σε Γιοχάη & Βαφειά

Οι επενδύσεις συνεχίζονται στο Dragons' Den

Το ερώτημα είναι ποιοι από τους φιλόδοξους επιχειρηματίες θα φύγουν με μία πολυπόθητη επένδυση, καθώς πολλοί είναι αυτοί που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα αλλά λίγοι αυτοί που έχουν τη θέληση και το θάρρος να κυνηγήσουν αυτή την ιδέα και τα όνειρά τους. Οι επιχειρηματίες που λαμβάνουν μέρος στο Dragons' Den Greece έχουν κάνει ήδη το πρώτο βήμα. Την απάντηση στα φιλόδοξα επιχειρηματικά σχέδιά τους θα δώσουν απόψε στις 22:00 οι Έλληνες Dragons.

Το Dragons' Den Greece II έρχεται απόψε και κάθε Παρασκευή στις 22:00 στον ΑΝΤ1, με ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις.

Δείτε το trailer:

«Dragons' Den Greece» απόψε στις 22:00 και κάθε Παρασκευή στον ΑΝΤ1

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  • Executive Producers: Michael Iskas, Σάκης Τανιμανίδης
  • Showrunner: Άτζυ Ντρίβα
  • Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος
  • Οργάνωση Παραγωγής: Δημήτρης Κοντογιάννης
  • Αρχισυνταξία: Νατάσα Λιαπάκη
  • Σκηνογραφική Επιμέλεια: Γιάννης Βάμβουρας
  • Σκηνοθεσία: Ειρήνη Λουκάτου
  • Εκτέλεση Παραγωγής: Antenna Studios

Στο 3ο επεισόδιο έγιναν συμφωνίες και επενδύσεις ύψους 110.000€

Μόνο το 3ο επεισόδιο του Dragons' Den Greece II, την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, έκλεισε με συνολικές επενδύσεις 110.000€, από προσωπικά κεφάλαια των Dragons σε ιδέες και επιχειρήσεις που τους εντυπωσίασαν. Για άλλη μια φορά, είδαμε ενδιαφέροντες και πολλά υποσχόμενους επιχειρηματικούς «γάμους» αλλά και «σχέσεις» που δεν προχώρησαν, καθώς μία λάθος απάντηση, ένα επιχειρηματικό κενό, μία αδύναμη προσωπικότητα μπορεί να είναι λόγοι για το «είμαι εκτός» των Ελλήνων επενδυτών, που κανένας επιχειρηματίας δεν θέλει να ακούσει. Μείνετε συντονισμένοι για ακόμα ένα συναρπαστικό επεισόδιο!