ΣΚΑΙ: Κόβεται αγαπημένο καθημερινό πρόγραμμα λόγω χαμηλής τηλεθέασης

Τι συμβαίνει στο κανάλι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΣΚΑΙ: Κόβεται αγαπημένο καθημερινό πρόγραμμα λόγω χαμηλής τηλεθέασης

Ο ΣΚΑΙ φέρεται πως "κόβει" καθημερινό πρόγραμμα του, λόγω της χαμηλής τηλεθέασης που σημειώνει. Πρόκειται για μια εκπομπή που φέτος έκανε πρεμιέρα στο κανάλι, ωστόσο, δεν κατάφερε να φτάσεις τις προσδοκίες σε επίπεδο ποσοστών, με τις πιέσεις που δέχεται από τον ανταγωνισμό να είναι μεγάλες.

Ο σταθμός λοιπόν, φέρεται πως ψάχνει νέο πρόγραμμα για να μπει στη θέση του από τη νέα τηλεοπτική σεζόν που θα το βγάζει από την ροή του, αφού στόχος είναι μια νέα εκπομπή να καλύψει το κενό που θα φέρει η διακοπή του.

Αυτό το πρόγραμμα "κόβει" ο ΣΚΑΙ

Σύμφωνα με την Real Life, πρόκειται για τον Μονομάχο, το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΙ. Μπορεί όλοι να περίμεναν πως θα "σκίσει" σε νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο, τα ποσοστά που φέρνει δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά για το κανάλι.

Να σημειωθεί πως ο Χρήστος Φερεντίνος έχει συμβόλαιο με το σταθμό για μια ακόμα σεζόν!

Τι είναι ο Μονομάχος

Το τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ, προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα με Παρασκευή στις 18.45 το απόγευμα.

Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Ο Μονομάχος» υπόσχεται δυναμικές, γνωστικές μονομαχίες. Με διάθεση για δυνατές αναμετρήσεις, ο μοναδικός Χρήστος Φερεντίνος προκαλεί τους υποψήφιους μονομάχους να αντιμετωπίσουν 100 αντιπάλους και να διεκδικήσουν έως και 100.000 ευρώ!

Ποιος θα καταφέρει να βγει αλώβητος από τη δοκιμασία; Μήπως κάποιος από τους αντιπάλους του θα ανατρέψει την πορεία του προς το μεγάλο χρηματικό έπαθλο; «Ο Μονομάχος» υπόσχεται καθημερινές αναμετρήσεις μέχρι τελικής πτώσεως!