Αντώνης Κανάκης: Έχασε την δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΙ - Τα χρήματα που μπορεί να διεκδικήσει το κανάλι

Όλες οι πληροφορίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντώνης Κανάκης: Έχασε την δικαστική διαμάχη με τον ΣΚΑΙ - Τα χρήματα που μπορεί να διεκδικήσει το κανάλι

Ήταν 2020 όταν ο Αντώνης Κανάκης κατηγορούσε τον ΣΚΑΙ για την μη τήρηση των συμβατικών τους υποχρεώσεων την ίδια ώρα που το κανάλι από την πλευρά του ανέφερε πως είχε τηρήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του. Έτσι, ο παρουσιαστής προσέφυγε στα δικαστήρια με αγωγή ζητώντας να αναγνωριστεί η ακυρότητα της καταγγελίας της σύμβασης τος, στην οποία προέβη ο σταθμός (δείτε τα mail τους που είχε βγάλει στην φόρα ο Κανάκης).

Παράλληλα ζητούσε αποζημίωση ύψους 2.232.927 ευρώ για την εταιρία και 250.000 ευρώ στον ίδιο προσωπικά. Όλη την χρονιά η μια πλευρά κατηγορούσε την άλλη, ενώ έβγαιναν στο "φως" διάφορα παρασκήνια σχετικά με την συνεργασία τους.

Τέλος η δικαστική διαμάχη ΣΚΑΙ - Αντώνη Κανάκη

Όπως λοιπόν αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο Αντώνης Κανάκης έχασε την διαμάχη με τον ΣΚΑΙ, καθώς το πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς των εναγόντων ως ουσία αβάσιμους. Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκρινε ότι νομίμως το κανάλι κατήγγειλε τη σύμβαση τους, αφού ο παρουσιαστής και η εταιρία Tony Productions αρνήθηκαν να παράξουν και να μεταδώσουν τις εκπομπές Ράδιο Αρβύλα και Βινύλιο, όπως είχε συμφωνηθεί, παραβιάζοντας έτσι τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.

Όπως επίσης αναφέρει η εφημερίδα, το δικαστήριο άφησε ανοιχτό τον δρόμο για το κανάλι να διεκδικήσει πίσω τα χρήματα που ξεπερνούν το ποσό των 250.000 ευρώ τα οποία καταβλήθηκαν στους ανάγοντες για εκπομπές που ουδέποτε παρέδωσα. Ακόμα το δικαστήριο επιδίκασε εις βάρος των εναγόντων δικαστικά έξοδα ποσού 15.298 ευρώ.

Αντώνης Κανάκης Ράδιο Αρβύλα

Να σημειώσουμε πως μετά την συνεργασία τους με τον ΣΚΑΙ που διήρκησε μέχρι το 2020, στην συνέχεια μετακόμισαν στο OPEN, ενώ λίγους μήνες μετά πήραν μεταγραφή για τον ΑΝΤ1.

Κύριοι παρουσιαστές είναι ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς, ενώ στη συμπαρουσίαση είναι μαζί τους, ο Χρήστος Κιούσης και, μέχρι το 2021, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος (δείτε τι κάνει σήμερα). Επίσης σε πολλά βιντεάκια παρουσιάζονται ο Στάθης Ροσσόλυμος (ένας από τους οπερατέρ) και ο φλορ μάνατζερ (βοηθός σκηνοθέτη στο πλατό της εκπομπής) Κώστας Κωστόπουλος.