Ενώπιος Ενωπίω: Επισκέπτονται μαζί το πλατό του Νίκου Χατζηνικολάου

Μείνετε συντονισμένοι!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ενώπιος Ενωπίω: Επισκέπτονται μαζί το πλατό του Νίκου Χατζηνικολάου

Απόψε στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Μίνωα Μάτσα, στον ΑΝΤ1.

Πώς γεννήθηκε ο έρωτας ανάμεσα στην καταξιωμένη πολιτικό και τον σπουδαίο συνθέτη; Η γνωριμία που τους άλλαξε τη ζωή, και ο ερχομός των παιδιών τους, με τη βοήθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ποια εμπόδια συνάντησε ο καθένας στη διαδρομή του και ποια όνειρα κάνουν μαζί για το μέλλον;

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας μιλούν για όλα στο «Ενώπιος Ενωπίω»

Απόψε στις 23:30, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας μιλούν για όλους και για όλα στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Συντελεστές:

  • Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
  • Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος
  • Αρχισυνταξία: Μαρία Θεμελή
  • Υπεύθυνη καλεσμένων: Ευανθία Τασσοπούλου
  • Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου, Φωτεινή Νάσσου, Γιώτα Δελέγκου, Δέσποινα Μανδρανή

Η εξομολόγηση του Μίνου Μάτσα για την σχέση του με την Όλγα Κεφαλογιάννη

Ο Μίνως Μάτσας πρόσφατα είχε μιλήσει για την γνωριμία του με την Όλγα Κεφαλογιάννη. Μιλώντας στο Στούντιο 4, είχε πει: «Όταν γνωριστήκαμε με την Όλγα μου έλεγε συνέχεια "Και αυτό το τραγούδι εσύ το έχεις γράψει;". Ήξερε τα τραγούδια αλλά δεν ήξερε ότι τα έχω γράψει εγώ. Το έργο μου δεν είναι συνδεδεμένο με εμένα, αλλά δεν ήταν κάτι που έκανα επίτηδες. Πλέον όμως, το κάνω και είναι σαν να έχει ξεκινήσει η καριέρα μου από την αρχή».

«Έχουμε δύο παιδάκια τα οποία είναι 2 ετών και πρέπει να κρατιόμαστε σε φόρμα, ώστε όταν πηγαίνουμε στο σχολείο να μη λένε "Α ήρθε ο παππούς". Είναι ένα ξεκίνημα με πολύ ενθουσιασμό. Όταν κάνεις οικογένεια μεγαλύτερος, εκτιμάς διαφορετικά τα πάντα. Εγώ όταν κάναμε τα παιδιά με την Όλγα ήμουν 50 ετών.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκανα ξανά παιδιά. Δεν υπήρχε στο πρόγραμμά μου, ήταν κάτι τελείως τρελό. Έχουμε φτιάξει αυτή την πολύ ωραία ζωή και μαζί με αυτά υπάρχει η δουλειά μου, η δουλειά της Όλγας που έχει μεγάλες ευθύνες» ανέφερε μεταξύ άλλων.