Dragons' Den 16/2 highlights: Καλλονή πρώην παίκτρια My style rocks έγινε επιχειρηματίας, η ειρωνεία από τη Χατζηστεφανή και τα κλάματα στο πλατό του ΑΝΤ1

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Dragons' Den 16/2 highlights: Καλλονή πρώην παίκτρια My style rocks έγινε επιχειρηματίας, η ειρωνεία από τη Χατζηστεφανή και τα κλάματα στο πλατό του ΑΝΤ1

Το βράδυ της Παρασκευής 16/2 προβλήθηκε ένα ακόμη νέο επεισόδιο για το Dragons' Den με τους επενδυτές να ακούν προτάσεις, που τους ενθουσίασαν και άλλες που τις βρήκαν εντελώς κακές! Το πρόσωπο που μάλιστα έκλεψε την παράσταση στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο ήταν η παίκτρια από το my style rocks με τη μαμά της (δείτε εδώ πως τα πηγαίνει το show σε νούμερα).

Τα highlights για το χθεσινοβραδινό 16/2 επεισόδιο του Dragons' Den

Τα σχόλια στην πρώην παίκτρια του My style rocks

Η content creator Κωνσταντίνα Σουλτάτη, που την είχαμε δει στο my style rocks παρουσιάστηκε μπροστά στους επενδυτές μαζί με τη μητέρα της. Οι δύο γυναίκες έχουν δημιουργήσει μια εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς, Skinglow.

Η νεαρή όσο και αν προσπάθησε να διεκδικήσει 30.000 ευρώ για κάνει αλλαγές και προσθήκες στην επιχείρηση της εν τέλει δεν πήρε την επένδυση. Τα σχόλια μάλιστα της Μαρίας Χατζηστεφανή στο πρόσωπό της ήταν αρκετά έντονα.

«Πάτε ωραία ταξίδια, σας πληρώνουν οι εταιρείες να πηγαίνετε σε ωραία ξενοδοχεία και δωρεάν. Πολύ ωραία ζωή. Γιατί θες επένδυση; Μια χαρά περνάς! Θα έρθω εγώ να δουλέψω για σένα να πάω και δωρεάν ταξίδια», σχολίασε η Μαρία Χατζηστεφανή.

«Χρειάζομαι έναν μέντορα και χρειάζομαι και το δίκτυο διανομής του», απάντησε η Κωνσταντίνα Σουλτάτη.

Οι επιχειρηματίες που ξέσπασαν σε κλάματα με το ''ναι'''

Στη συνέχεια, του χθεσινού επεισοδίου εμφανίστηκαν ο Μάριος και ο Χρήστος Παπαδημητρίου δυο νέοι με εταιρεία που πουλάει χειροποίητα δίχτυα μπάσκετ, Power Global Net. Οι δύο τους λοιπόν ζήτησαν επένδυση με σκοπό να επεκτείνουν την επιχείρησή τους και σε άλλα αθλήματα.

Όσο δεν έπειθαν τους επενδυτές, προς το τέλος ο Χάρης Βαφειάς από μεγάλη απόσταση τους έκανε μια πρόταση έχοντας μια μπάλα του μπάσκετ στα χέρια του. Αν έβαζε καλάθι θα έκαναν συμφωνία. Τα νέα ήταν θετικά για τους Χρήστο και Μάριο αφού το καλάθι μπήκε, πήραν το ποσό πήραν το 60.000 ευρώ για το 25% με την προϋπόθεση ότι θα διαφημίσει το προϊόν ο Αντετοκούνμπο. Οι δύο νέοι μετά το deal ξέσπασαν σε κλάματα.