Ενώπιος Ενωπίω: Μία πρωταγωνίστρια με τον σύζυγό της στο πλατό του Νίκου Χατζηνικολάου

Έχει σημαντικό ρόλο σε επιτυχημένη σειρά της φετινής σεζόν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ενώπιος Ενωπίω: Μία πρωταγωνίστρια με τον σύζυγό της στο πλατό του Νίκου Χατζηνικολάου

Απόψε στις 23:30, ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξενεί στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελισάβετ Μουτάφη και τον Μάνο Νιφλή.

Η αγαπημένη ηθοποιός, πρωταγωνίστρια φέτος στο «Προξενιό της Ιουλίας», και ο γνωστός δημοσιογράφος μιλούν για τη σχέση τους. Ο κεραυνοβόλος έρωτας, η συγκατοίκηση από την πρώτη νύχτα της γνωριμίας τους και ο παραμυθένιος γάμος στη Σαντορίνη. Τι αποκαλύπτουν για τις δύσκολες στιγμές στη ζωή και την καριέρα τους;

Ελισάβετ Μουτάφη και Μάνος Νιφλής στο Ενώπιος Ενωπίω

Απόψε στις 23:30, η Ελισάβετ Μουτάφη και ο Μάνος Νιφλής μιλούν για όλους και για όλα στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δείτε το trailer:

Συντελεστές

  • Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα
  • Διεύθυνση εκπομπής: Πρόδρομος Παπαηλιόπουλος
  • Αρχισυνταξία: Μαρία Θεμελή
  • Υπεύθυνη καλεσμένων: Ευανθία Τασσοπούλου
  • Συντακτική ομάδα: Παρασκευή Γκόλτσιου, Φωτεινή Νάσσου, Γιώτα Δελέγκου, Δέσποινα Μανδρανή

Η εξομολόγηση της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνου Μάτσα στο Ενώπιος Ενωπίω

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης 15/2. Το ζευγάρι είχε μια όμορφη συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πρώτη του γνωριμία αλλά και τη ζωή του πλέον με τον ερχομό των παιδιών του.

«Όταν γνωριστήκαμε ρώτησα την Όλγα "Με τι ασχολείστε;". Δεν είχα ιδέα από πολιτική. Κάναμε 8 μήνες να μιλήσουμε ξανά. Δέσαμε μαγικά μετά μουσικής. Δεν έκανε κανείς το πρώτο βήμα. Έγινε χωρίς να το καταλάβουμε, σαν αυτοματισμός, σαν να το ξέραμε, δεν προσπάθησε κανείς από τους δύο. Ήταν σαν να έπρεπε να συμβεί. Βρεθήκαμε σε μια συναυλία, να καθόμαστε δίπλα δίπλα» αποκάλυψε ο Μίνως Μάτσας για την πρώτη τους γνωριμία.

Όσον αφορά την απόκτηση των παιδιών τους με εξωσωματική γονιμοποίηση, η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε: «Βρέθηκα σε μια προχωρημένη ηλικία μιας γυναίκας που αποφασίζει να κάνει οικογένεια. Το είχα ξεγράψει, προφανώς ξύπνησε μέσα μου όταν γνώρισα τον Μίνω. Ήταν μια συνθήκη που έπρεπε να υπάρχει για να δημιουργήσω οικογένεια. Σέβομαι όλες τις διαφορετικές απόψεις. Πολλοί αποφασίζουν να κάνουν παιδί μόνοι τους.