«Μαμά Έρχομαι»: Η Ανθή Βούλγαρη σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα για τη «μαύρη» επέτειο των Τεμπών

Μαρτυρίες επιζώντων και συγγενών θυμάτων

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Μαμά Έρχομαι»: Η Ανθή Βούλγαρη σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα για τη «μαύρη» επέτειο των Τεμπών

Θρήνος, οδύνη, και πολλά αναπάντητα «γιατί;». Σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την πολύνεκρη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, που σημάδεψε τη χώρα μας, με τον Γολγοθά πολλών συγγενών και τον αγώνα τους για δικαίωση να συνεχίζεται αδιάκοπα μέχρι τώρα.

Μαμά Έρχομαι Ανθή Βούλγαρη

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου στις 00:10, την παραμονή της «μαύρης» επετείου, το MEGA τιμά τη μνήμη των 57 νέων που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδοξα, με το ντοκιμαντέρ #ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ… Μια φράση που ηχεί ακόμα στα αυτιά των ανθρώπων που άφησαν πίσω.

Μαμά Έρχομαι Ανθή Βούλγαρη

Η Ανθή Βούλγαρη, μετά από πολύμηνη έρευνα, κάνει ένα οδοιπορικό στις πόλεις όπου ζούσαν οι επιβάτες της μοιραίας αμαξοστοιχίας, καταγράφει τις μαρτυρίες των επιζώντων καθώς και τις αφηγήσεις των οικογενειών των θυμάτων, και παρακολουθεί την πορεία των ερευνών για την απονομή δικαιοσύνης.

Μαμά Έρχομαι Ανθή Βούλγαρη

Η Ανθή Βούλγαρη μιλάει με επιζώντες των Τεμπών στο #ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ

Η δημοσιογράφος δίνει βήμα στους συγγενείς, τους διασώστες, τους πραγματογνώμονες. Με αφηγηματική προσέγγιση και κινηματογραφική αισθητική, το ντοκιμαντέρ αποτυπώνει την αλήθεια εκείνης της νύχτας και τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που έφερε το... ξημέρωμα.

Μαμά Έρχομαι Ανθή Βούλγαρη

Γιατί συνέβη το δυστύχημα; Τι έφταιξε; Πώς βιώνουν μέχρι και σήμερα την απώλεια οι οικογένειες των τραγικών πρωταγωνιστών εκείνης της ημέρας; Οι παραλείψεις, τα ερωτηματικά, οι άσβηστες μνήμες και τα όνειρα που χάθηκαν…

Μαμά Έρχομαι Ανθή Βούλγαρη

  • Παρουσίαση: Ανθή Βούλγαρη
  • Σκηνοθεσία: Γιώργος Πετρόπουλος
  • Εκτέλεση παραγωγής: GΑP Filming Team
  • Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. - MEGA

Μαμά Έρχομαι Ανθή Βούλγαρη

Τι δήλωσε η δημοσιογράφος για το εν λόγω ντοκιμαντέρ

Η Ανθή Βούλγαρη μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα χθες (22/2) και ανέφερε μεταξύ άλλων για το #ΜΑΜΑΕΡΧΟΜΑΙ: «Είναι μια δουλειά που έχει γίνει με πολύ σεβασμό. Είναι χρέος μας και καθήκον όλων μας να μην ξεχάσουμε και να μένει στην επικαιρότητα έως ότου δοθούν οι απαντήσεις στις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών. Έχω ασχοληθεί τόσο με το ντοκιμαντέρ και είμαι αφοσιωμένη σε αυτό».

Όσον αφορά το μέλλον της εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA, που επίσης παρουσιάζει, δήλωσε: «Δεν ξέρω αν θα γίνουν αλλαγές στην ώρα εκπομπής. Μένω στην πρωινή ζώνη νομίζω, έρχονται πολλές αλλαγές».