Τέλος η Βάσω Λασκαράκη από τον ΣΚΑΙ

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τέλος η Βάσω Λασκαράκη από τον ΣΚΑΙ

H Βάσω Λασκαράκη μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της, καθώς το The Break ρίχνει αυλαία. Μετά από 4 μήνες στον αέρα του ΣΚΑΙ, η εκπομπή της Κυριακής φτάνει στο τέλος της.

Γιατί ρίχνει αυλαία το The Break της Βάσως Λασκαράκη

Σύμφωνα με το Πάμε Δανάη την Κυριακή 3/2 θα αποχαιρετήσει το κοινό της, καθώς θα προβληθεί η τελευταία εκπομπή. Μπορεί να είχε προγραμματιστεί για αυτή την Κυριακή, δηλαδή 25/2, ωστόσο, πήρε παράταση γιατί την περασμένη Κυριακή δεν προβλήθηκε.

Όπως ειπώθηκε ο αριθμός των επεισοδίων ήταν μεγαλύτερος, όμως μειώθηκε. Να σημειωθεί επίσης πως δεν υπάρχει πιθανότητα για ενδεχόμενου δεύτερου κύκλου The Break.

Δείτε εδώ πως τα πήγαινε η εκπομπή του ΣΚΑΙ σε νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού!

Τι είχε πει η Λασκαράκη για το τέλος της εκπομπής της;

Καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time, το πρωί της Παρασκευής 16/2, η Βάσω Λασκαράκη μίλησε για το φινάλε της εκπομπής της.

«Από το 2009 μου γίνονται συνεχώς τηλεοπτικές προτάσεις. Το 2014 δέχτηκα πρόταση να παρουσιάσω το πρωινό στο Mega και λίγο καιρό μετά με τον Alpha. Αυτός φέτος ήταν κάτι πολύ διαφορετικό, πολύ κοντά σε εμένα και δέχτηκαν όλους τους φόβους που είχα... Είπαμε με την παραγωγή να το πάμε δοκιμαστικά. Το ζωντανό με προβλημάτιζε...», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη.

«Όλα αυτά τα χρόνια με έχουν τιμήσει με πάρα πολλές προτάσεις και τους ευχαριστώ... Στο The Break τώρα ολοκληρώνεται ο κύκλος των εκπομπών που είχαμε συμφωνήσει. Είχαμε κλείσει ένα μικρό κύκλο εκπομπών γιατί εγώ ήμουν φοβισμένη, παράλληλα συζητούσα και για ένα σήριαλ, το οποίο δεν θα γίνει και τώρα που φτάνω σιγά σιγά στον απολογισμό λέω "κοίταξε να δεις, δεν ήταν τόσο τρομακτικό." Μου άρεσαν πολύ οι κουβέντες με τους ανθρώπους, γνώρισα ανθρώπους τους οποίους δεν ήξερα. Έμαθα πέντε πράγματα, είχε ενδιαφέρον» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.