«I Love ΣουΚου» με την Μπέττυ Μαγγίρα: Θέατρο, τραγούδι, Survivor και «Μάγισσα» στο πλατό

Όσα θα δούμε αυτό το Σαββατοκύριακο 24 & 25 Φεβρουαρίου στις 09:50 στον ΑΝΤ1

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«I Love ΣουΚου» με την Μπέττυ Μαγγίρα: Θέατρο, τραγούδι, Survivor και «Μάγισσα» στο πλατό

Η Μπέττυ Μαγγίρα μαζί με τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Τάσο Μπιμπισίδη, τη Σίσσυ Καλλίνη και όλη την ομάδα του «I Love Σουκού» κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 μας υποδέχονται στο «εξοχικό» τους και μας κάνουν να αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο τα Σαββατοκύριακά μας, σε ένα πρωινό ζωντανό τηλεοπτικό μαγκαζίνο που τα έχει όλα!

Αυτό το Σαββατοκύριακο, 24 & 25 Φεβρουαρίου το «I Love Σουκού» θα είναι γεμάτο με ενδιαφέροντα νέα μέσα από πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, ειδήσεις που αφορούν τους σταρ του εξωτερικού και αποκλειστικές συνεντεύξεις με τους Θέμιδα Μπαζάκα, Αντώνη Φραγκάκη, Βανέσα Αδαμοπούλου, Γιώργος Γερολυμάτος και Άγγελο Γεωργουδάκη.

Δείτε επίσης: Μπέττυ Μαγγίρα: «Επειδή θα του τη ''βιδώσει''...» - Εξελίξεις στη σχέση της με τον Ουγγαρέζο λίγο μετά το μπλοκ

Οι καλεσμένοι του I Love ΣουΚου με την Μπέττυ Μαγγίρα

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, καλεσμένη στο στούντιο του «I Love Σουκού» θα είναι η Σοφία Βογιατζάκη. Ακόμα, στην παρέα μας θα είναι ο Γρηγόρης Κορπίδης μαζί με τη Μηλού, τη διάσημη στα social media, σκυλίτσα του.

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, καλεσμένος στο στούντιο του «I Love Σουκού» θα είναι ο Αναστάσης Ροϊλός από τη «Μάγισσα». Μαζί μας θα είναι και η Μαίη Εμμανουηλίδου, για να μιλήσουμε για το «Survivor».

Ακόμα, ο Νίκος Καρβέλας θα ετοιμάσει νόστιμες και λαχταριστές συνταγές, η Αθηνά Αφαλίδου θα σχολιάσει όλα τα αστεία τηλεοπτικά στιγμιότυπα της εβδομάδας και η αγαπημένη Λίτσα Πατέρα θα μας πει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας που έρχεται.

«I Love Σουκού» με την Μπέττυ Μαγγίρα Κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 στον ΑΝΤ1.

Δείτε το trailer:

Συντελεστές:

  • Σκηνοθεσία: Κώστας Υφαντής
  • Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου
  • Β. Αρχισυντάκτη: Γιάννης Σημαντηράκης
  • Υπεύθυνος Καλεσμένος: Αλέξανδρος Κωνσταντάκης

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια για το μπλοκ από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Αχ, Δημήτρη μου, Δημήτρη μου είναι αστείο εμείς οι δυο να μη μιλιόμαστε. Αφού αγαπιόμαστε βρε Δημήτρη μου. Αγαπιόμαστε! Όλα ήταν μια παρεξήγηση παιδιά τελικά. Θα σας πω τι έχει γίνει. Κάναμε κάποια σχόλια εδώ στην εκπομπή και ο Δημήτρης θεώρησε ότι πηγαίνουν σε αυτόν. Δεν κατάλαβε όμως, ότι εγώ όταν με σχολιάζει κάποιος άνθρωπος, που εκτιμώ βαθιά και τον σέβομαι σαν επαγγελματία και γενικότερα σαν άνθρωπο, γιατί τον διαβάζω, τον ακούω, μου αρέσει πολύ, θα τον έπαιρνα εγώ η ίδια τηλέφωνο!

Βέβαια, αυτό που τον ενόχλησε είναι ότι ανέβασα εγώ στο instagram το μπλοκ - που εγώ το θεώρησα πάρα πολύ αστείο, γιατί δεν κατάλαβα τον λόγο που με έκανε μπλοκ. Δε φαντάστηκα δηλαδή ότι αυτά που είπαμε εδώ για την εκπομπή μας, ότι τα πήρε ότι τα είπαμε για εκείνον. Τίποτα δεν είπαμε για εκείνον. Η αγάπη του είναι τόση, που το πήρε έτσι.

Λύθηκε η παρεξήγηση, μιλήσαμε με μηνύματα, τηλεφωνήματα, ηχητικά κλπ. Δεν έφυγε ακόμα το μπλοκ, γιατί θέλει μια περίοδο πένθους. Θέλει να με πενθήσει, να περάσει αυτό, να του φύγει ο θυμός, όπως όταν χωρίζεις, που θέλει χρόνο, περνάς το στάδιο της οργής, του θυμού και μετά συγχωρείς. Δε θέλω να μείνουμε τόσο χρόνια μπλοκαρισμένοι...΄Όλο αυτό που έκανα τον έφερα σε δύσκολη θέση, γιατί τρέχουν οι κάμερες κάτω και τον ρωτάνε. Δε το φαντάστηκα και εγώ δεν το περίμενα, ότι θα πάρει τόση έκταση», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.