16 επώνυμοι επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι: Τα ιλιγγιώδη ποσά και η παραμυθένια ζωή στην τηλεόραση

Αισθάνονται διάσημοι και πληρώνονται γι' αυτό!

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
16 επώνυμοι επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι: Τα ιλιγγιώδη ποσά και η παραμυθένια ζωή στην τηλεόραση

Μερικά χρόνια πριν εάν ρωτούσες τα παιδιά για τον επαγγελματικό τους προσανατολισμό, τα περισσότερα θα απαντούσαν συνήθως ότι θα ήθελαν να συνεχίσουν το επάγγελμα του πατέρα τους και σπάνια κάτι άλλο. Στο πέρασμα των χρόνων με την έξαρση της τηλεόρασης μπήκαν στην ζωή μας και άλλα επαγγέλματα.

Έτσι από την δεκαετία του 90 και μετά τα περισσότερα κορίτσια ως επί το πλείστον ήθελαν να γίνουν τηλεπαρουσιάστριες και κυρίως Μενεγάκη και τα αγόρια Χατζηνικολάου και Ευαγγελάτος. Ο καιρός πέρασε και τα πρότυπα άλλαξαν, τώρα στο επίκεντρο βρίσκονται οι παίκτες reality που παίρνουν χρήμα, δόξα και εξαργυρώνουν την δημοφιλία τους στο instagram αλλά και σε διαφημίσεις που κάνουν διαφόρων προϊόντων. Με λίγα λόγια, “γίνε και εσύ παίκτης reality, μπορείς!

Η ενασχόληση αυτή μεταφράζεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ και σε μεγάλη δόξα! Αρχής γενομένης με το “Big brother”, το “Fame story”, και πολλά άλλα reality μουσικής που άνοιξαν τον δρόμο σε πιο ήπια μορφή, μέχρι να φτάσουμε στα reality επιβίωσης, “Survivor”, “Φάρμα”, “Nomads”, πέρασαν πολλά χρόνια, τα πρόσωπα όμως δεν άλλαξαν. “Γίνε και εσύ επαγγελματίας παίκτης reality! Μπορείς” είναι το γενικό σύνθημα στα γραφεία παραγωγής που προτιμούν κυρίως πρόσωπα γνώριμα για να εντάξουν στο κάστινγκ τους από το παρελθόν, δοκιμασμένα που ξέρουν πως να λειτουργήσουν είτε μέσα στο παιχνίδι σαν χαρακτήρες, είτε έξω από αυτό.

Τα χρήματα, που είναι το κύριο δέλεαρ προκειμένου να συμμετάσχουν οι παίκτες reality είναι αρκετά, ξεπερνάνε σίγουρα το μηνιαίο εισόδημα ενός μέσου εργαζόμενου που σηκώνεται από τα χαράματα για να πάει στην δουλειά και φυσικά έχει μπόλικη δόση δημοφιλίας από τα media, που προτού ακόμα ξεθωριάσει μπαίνουν ξανά στην λίστα ως υποψήφιοι για το επόμενο project και ανάλογα που θα ταιριάξουν. Πάντως ο κατάλογος ονομάτων των επαγγελματιών παικτών reality, ολοένα φαίνεται να μακραίνει και να προστίθενται νέα πρόσωπα που μπαίνουν υποψήφια για τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να μην πλήξει κανείς...

Σε γενικές γραμμές πάντως τα έσοδα που έχουν οι παίκτες από την συμμετοχή τους δεν είναι μόνο ότι είναι αρκετά, τους παρέχουν την δυνατότητα να δουλεύουν τους μισούς μήνες του χρόνου ελάχιστα και να απολαμβάνουν τους άλλους μισούς τις παροχές τους με δωρεάν ταξίδια και δώρα από διάφορες χορηγίες.

Ποιοι είναι εκείνοι που έχουμε δει να παίζουν και να ξαναπαίζουν σε διάφορα reality; Ποιοι είναι οι επαγγελματίες που πάνε και έρχονται με μια βαλίτσα στο χέρι;

Παίκτες reality: Τα ιλιγγιώδη ποσά και η παραμυθένια ζωή

Ο Στέλιος Χανταμπάκης με την σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη, σίγουρα είναι το top ζευγάρι των επαγγελματιών παικτών που έχουν πάρει μέρος σε πάνω από 3 reality και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Η συμμετοχή του Χανταμπάκη στο πρώτο Survivor το 2017, αμαύρωσε το όνομά του, την εικόνα του και την μετέπειτα ζωή του, “εξιλεώθηκε” όμως το 2023 όταν πήρε μέρος στο Survivor All Star και γύρισε άλλος άνθρωπος και σαφώς πιο πλούσιος έχοντας βάλει στην τσέπη του, όπως έλεγαν τα δημοσιεύματα, το ποσό των 85.000 ευρώ από την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο για 17 εβδομάδες.

Ένα χρόνο αργότερα από το πρώτο Survivor, το 2018, πέταξε για την Μαγαδασκάρη και πήρε μέρος στο Nomads το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 που ήθελε να χτυπήσει το reality του ΣΚΑΙ. Σε αυτό η συμπεριφορά του ήταν εντελώς διαφορετική, άφησε πίσω τα λάθη του παρελθόντος και κάπως έτσι χαλαρός και χαρούμενος με τους συμπαίκτες του κατάφερε να κερδίσει το πρώτο έπαθλο των 150.000 ευρώ.

Η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη μας συστήθηκε τηλεοπτικά μέσα από την συμμετοχή της στο πρώτο Nomads το 2017, ένα χρόνο πριν τον Στέλιο Χανταμπάκη. Η εντυπωσιακή γυμνάστρια ταξίδεψε στις Φιλιππίνες, ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. Έναν χρόνο αργότερα πήρε μέρος στο DWTS και κατάφερε μαζί με τον χορογράφο της Γιώργο Κετσερίδη να τερματίσουν στην τρίτη θέση. Στο Survivor 2024 που πήρε μέρος και έφυγε μερικές εβδομάδες πριν έβαλε στον τραπεζικό της λογαριασμό το ποσόν των 35.000 ευρώ μια και ήταν από τις πιο ακριβοπληρωμένες παίκτριες του παιχνιδιού.

Από τους αγαπημένους παίκτες των reality που το όνομά του φιγουράρει πρώτο στην λίστα των υποψηφίων είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο γυμναστής και παρουσιαστής έγινε γνωστός το 2017 από την συμμετοχή του στο πρώτο Survivor, και έφτασε μέχρι τον προημιτελικό. Το 2022 πήρε μέρος στο Asia Express, στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star, παρέα με τον Fipster (Φίλιππος Ιωάννου) και κέρδισαν το πρώτο βραβείο. Τον Ιανουάριο του 2023 πήγε στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star. Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Ιούνιο που έμεινε πήρε το ποσό των 120.000 ευρώ και τώρα είναι στο πάνελ της Σίσσυς Χρηστίδου το Σαββατοκύριακο στο MEGA.

O “The BachelorΠαναγιώτης Βασιλάκος που γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του reality το 2020, είχε συμμετάσχει επίσης το 2017 στο Nomads, ενώ στον δεύτερο κύκλο ο Αλέξης Παππάς έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο Survivor το 2021 και στο Survivor 2024. Με πρόχειρους υπολογισμούς μέχρι σήμερα ο Αλέξης Παππάς έχει πάρει περίπου 187.000 ευρώ και ακόμα συνεχίζει non stop στο Survivor να κάνει ίντριγκες. Πιο συγκεκριμένα από την πρώτη του συμμετοχή στο Survivor είχε πάρει 87.000 ευρώ, επειδή όμως έσπασε το συμβόλαιό του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί για να πάει στο Bachelor πλήρωσε ρήτρα, ενώ από τον ρόλο του ως γαμπρός εισέπραξε το ποσόν των 100.000 ευρώ

Η Κατερίνα Δαλάκα μας συστήθηκε το 2018 μέσα από το Survivor όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση, ενώ αμέσως μετά από ένα χρόνο γύρισε στον κύκλο Ελλάδα- Τουρκία όπου και βγήκε νικήτρια. Πέρυσι πήρε μέρος στο Survivor All Star από όπου αποβλήθηκε. Φέτος παίρνει μέρος στο Survivor 2024 και λένε ότι το χρηματικό ποσό που έχει συμφωνήσει να παίρνει είναι 10.000 ευρώ την εβδομάδα. Η ίδια μπορεί να μην το έχει επιβεβαιώσει μέχρι σήμερα αλλά η αμοιβή της στον κύκλο Ελλάδα – Τουρκία λέγεται ότι ήταν η πιο ακριβή με 12.000 ευρώ την εβδομάδα κέρδισε 228.000 ευρώ και 100.000 ευρώ από την νίκη της.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τρίτη φορά ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο. Η πρώτη ήταν το 2022, η δεύτερη στο Survivor All Star που ολοκληρώθηκε πρόωρα καθώς αποβλήθηκε από το παιχνίδι γιατί παραβίασε τους κανόνες με την Κατερίνα Δαλάκα και η τρίτη στο Survivor 2024 με την συμφωνία να παίρνει 7.000 ευρώ την εβδομάδα σε σχέση με πέρσι που έπαιρνε 5.000 ευρώ.

Η εκρηκτική Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παίρνει για τρίτη φορά μέρος σε reality. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων μας συστήθηκε από το My style rocks, το reality μόδας του ΣΚΑΙ από όπου αποχώρησε επεισοδιακά και αμέσως μετά από ένα μήνα βρέθηκε στο Just the 2 of us να διαγωνίζεται με τον Τριαντάφυλλο. Δυο χρόνια πριν την είδαμε να παίρνει μέρος στο Survivor 2022 και μετά στο Survivor All Star. Η τριών εβδομάδων παραμονή της εκεί της εξασφάλισε το ποσόν των 15.000 ευρώ.

Η Χριστίνα Κεφαλά έγινε γνωστή στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο My style rocks το 2020 και αμέσως μετά στο Survivor 2021, όπου η παραγωγή την έβαλε λόγω της προηγούμενης σχέσης της με τον Σάκη Κατσούλη προκειμένου να δημιουργηθούν ίντριγκες.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης που πρόσφατα μίλησε και για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε έλαβε μέρος στο DWTS, στο YFSF και στην Φάρμα.

Η Χριστίνα Κολέτσα έγινε γνωστή μέσα από το Fame story, μετά πήγε στο Nomads και πρόσφατα στο Asia Express.

Ο Πάνος Καλίδης είχε πάει στο Survivor και στο Just the 2 of us

Ο Νίκος Αναδιώτης είχε πάρει μέρος στο Nomads και στο DWTS

Ο Bo πήγε στο Survivor και στο Just the 2 of us

Το Survivor 2024 ξεκίνησε και ο Παύλος Παπαδόπουλος είναι ένας από τους πιο «hot» και πολυσυζητημένους παίκτες του reality. Ποιος είναι, όμως, στην πραγματικότητα ο συγγραφέας του «καυτού» βιβλίου και ποια είναι η πολυτάραχη ζωή του;

Ο Παύλος Παπαδόπουλος, νικητής του Power of Love, αποκάλυψε ορισμένα χρόνια πριν πως είναι πατέρας λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ξαφνικά ήμουν 17 χρονών και από τη μια μέρα στην άλλη, έμαθα ότι θα γίνω πατέρας. Από τα 17 μου το μυαλό μου έπρεπε να δουλεύει σαν 35χρονου. Ο γιος μου πλέον είναι 10 ετών».