Dragons' Den Greece II: Η προσφορά πέφτει στο τραπέζι και η απάντηση πρέπει να είναι άμεση

Sneak peak από το αποψινό (8/3) επεισόδιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Dragons' Den Greece II: Η προσφορά πέφτει στο τραπέζι και η απάντηση πρέπει να είναι άμεση

Το 8ο επεισόδιο του Dragons' Den, του μεγαλύτερου reality επιχειρηματικότητας παγκοσμίως, έρχεται απόψε Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 22:00 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και τα deals συνεχίζονται με καταιγιστικούς ρυθμούς. Στο αποψινό επεισόδιο η Μαρία Χατζηστεφανή 34.000€ για το 33% μίας εταιρείας, ζητώντας ωστόσο άμεση απάντηση. «Έτσι κάνουμε deal», είπε χαρακτηριστικά η επιχειρηματίας, αλλά μένει να δούμε αν ο Τάσος Οικονόμου έχει διαφορετική άποψη.

Δείτε sneak peak από το αποψινό επεισόδιο:

Αγγίζουν το 1.000.000€ οι επενδύσεις στο Dragons' Den

Στα 7 πρώτα επεισόδια του Dragons' Den Greece ΙΙ, έχουν γίνει επενδύσεις και συμφωνίες 996.000€! Στο αποψινό επεισόδιο του Dragons' Den Greece II οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των Ελλήνων επενδυτών με τους φιλόδοξους επιχειρηματίες είναι σκληρές και τα ποσά που πέφτουν στο τραπέζι άκρως δελεαστικά!

Το ερώτημα είναι ποιοι από τους επιχειρηματίες θα φύγουν με μία πολυπόθητη επένδυση, καθώς πολλοί είναι αυτοί που έχουν μια επιχειρηματική ιδέα αλλά λίγοι αυτοί που συνδυάζουν όσα χρειάζεται για την κάνουν να πετύχει και να πείσουν τους Dragons να γίνουν συνοδοιπόροι τους.

Aν και δεν κατάφεραν όλοι οι επιχειρηματίες να πείσουν τους Έλληνες Dragons να επενδύσουν στις ιδέες τους από το Dragons’ Den όλοι βγαίνουν κερδισμένοι, γιατί ένα «όχι» πολλές φορές μπορεί να οδηγήσει κάποιον σε έναν καλύτερο δρόμο επιβεβαιώνοντας πως το βασικότερο συστατικό της επιτυχίας είναι η αποτυχία!

Το Dragons' Den Greece II έρχεται απόψε και κάθε Παρασκευή στις 22:00 στον ΑΝΤ1, με ακόμα μεγαλύτερες επενδύσεις.

Δείτε το trailer:

«Dragons' Den Greece» Απόψε στις 22:00 και κάθε Παρασκευή στον ΑΝΤ1

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  • Executive Producers: Michael Iskas, Σάκης Τανιμανίδης
  • Showrunner: Άτζυ Ντρίβα
  • Διεύθυνση Φωτογραφίας: Αντώνης Λιναρδάτος
  • Οργάνωση Παραγωγής: Δημήτρης Κοντογιάννης
  • Αρχισυνταξία: Νατάσα Λιαπάκη
  • Σκηνογραφική Επιμέλεια: Γιάννης Βάμβουρας
  • Σκηνοθεσία: Ειρήνη Λουκάτου
  • Εκτέλεση Παραγωγής: Antenna Studios

Ο 3ος κύκλος του Dragons’ Den έρχεται!

Τώρα, έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις κι εσύ στο Dragons' Den! Μπες στο site του ΑΝΤ1 και δήλωσε συμμετοχή στο μεγαλύτερο reality επιχειρηματικότητας, παρουσίασε την επιχειρηματική ιδέα σου στους Dragons και κλείσε τη συμφωνία της ζωής σου.