MEGA: Αναβάλλεται ξανά η πρεμιέρα πολυαναμενόμενης σειράς - Τι θα συμβεί τελικά

Η απόφαση του καναλιού και ο λόγος της αναβολής

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
MEGA: Αναβάλλεται ξανά η πρεμιέρα πολυαναμενόμενης σειράς - Τι θα συμβεί τελικά

Πολλές είναι οι σειρές οι οποίες έκαναν πρεμιέρα αυτή τη σεζόν στα κανάλια, με την πιο πρόσφατη να είναι οι Ψυχοκόρες στο κανάλι του ΑΝΤ1 (δείτε εδώ τι θα συμβεί στο αποψινό 13/3 επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση). Κάποιες αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή, άλλες στη συνέχεια, ενώ υπήρξαν και μερικές οι οποίες κόπηκαν.

Σε λίγο καιρό, λίγες εβδομάδες συγκεκριμένα, θα ξεκινούσε, μάλιστα, άλλη μία στο κανάλι του MEGA, ωστόσο πήρε άλλη μία αναβολή. Ο λόγος για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς «Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό».

Τι συμβαίνει με τη σειρά του MEGA, Άγιος Παΐσιος, Από τα Φάρασα στον Ουρανό

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στο β’ μισό της σεζόν 2024 - 2025, περίπου στα μισά του Φεβρουαρίου του 2025. Αυτό οφείλεται στην καθυστέρηση των γυρισμάτων, καθώς στόχος του σταθμού είναι να έχει εξασφαλιστεί το απαραίτητο στοκ επεισοδίων, ώστε να μη χρειαστεί να γίνει κάποια διακοπή τη στιγμή που θα είχε ξεκινήσει ήδη η προβολή του.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί πως για την παραγωγή του δεύτερου κύκλου, εξασφαλίστηκε επιδότηση του ΕΚΟΜΕ, ύψους περίπου 820.000 ευρώ.

Τι αποκαλύπτει ο σεναριογράφος για τον 2ο κύκλο

Ο Γιώργος Τσιάκκας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και αποκάλυψε πως προήλθε η ιδέα για τη σειρά, τα λόγια της ανιψιάς του Αγίου, αλλά και τι θα συμβεί στον δεύτερο κύκλο που θα ακολουθήσει. Αποκαλύψεις για την συνέχεια της σειράς έχει κάνει και ο Προκόπης Αγαθοκλέους.

«Η αρχική ιδέα προέκυψε πολύ παλιά, όταν πρωτογνώρισα τον βίο του Αγίου, μέσα από τα βιβλία που είχαν γραφτεί. Δυστυχώς δεν είχα την ευλογία να τον γνωρίσω», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Έπρεπε η παραγωγή να γίνει σωστά. Όπως την βλέπουμε τώρα. Έπρεπε να στηθούν σωστά οι χαρακτήρες. Αν μπορούσα να κόψω την καρδιά μου κομματάκια και να την μοιράσω στους ανθρώπους, θα ήμουν ευτυχισμένος».

Μάλιστα, ο Γιώργος Τσιάκκας αναφέρθηκε και στο τηλεφώνημα της ανιψιάς του Αγίου Παΐσιου, μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, αλλά και στην επιλογή του μικρού Αρσένιου: «Η κυρία Μαρία με πήρε συγκινημένη και μας ευχαρίστησε, όλη την ομάδα. Πριν αρχίσω να γράφω θέλω να ξέρω ποιον ηθοποιό θα έχω. Αυτό με βοηθά πάρα πολύ».

«Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε την μοναχική του πορεία. Θα ακολουθήσουμε βήμα βήμα που πήγε και ποιους συνάντησε», αποκάλυψε στο τέλος της συνέντευξης.