Νίκος Μουτσινά: Από τον ΣΚΑΙ πάει... - Με ποιο κανάλι υπογράφει;

Απέναντι Λαζόπουλος και Ράδιο Αρβύλα

Τζώρτζια Συρίχα
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Φρέσκα νέα και πολλές ανατροπές στα τηλεοπτικά πλατό, καθώς η περίοδος ζυμώσεων και συμβολαίων έχει ξεκινήσει από νωρίς, όμως οι επόμενοι δυο μήνες είναι οι πιο κρίσιμοι. Οι τηλεοπτικοί αστέρες – όσων έχουν λήξει τα συμβόλαιά τους φυσικά - παρελαύνουν σε όλα τα κανάλια και κάνουν συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες που θα ανακοινωθούν μέσα στις προσεχείς μέρες. Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας από τους τηλεοπτικούς αστέρες που συζητήθηκαν περισσότερο από όλους, λόγω και της απόφασής του να απέχει την περσινή σεζόν από τα πλατό.

Η απουσία του αυτή μάλλον τον έχρισε ακόμα πιο περιζήτητο, καθώς σφάζονταν στην ποδιά του και στα πόδια του πολλοί διευθυντές και στελέχη καναλιών προκειμένου να τον ξανακερδίσουν και να τον πείσουν να επιστρέψει. Αυτό φυσικά μεταφράζεται στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο ως χρυσό συμβόλαιο, για όποιο κανάλι θα τον κερδίσει τελικά, με ότι αυτό συνεπάγεται...

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: Εξελίξεις με το συμβόλαιό του στον ΑΝΤ1

ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1 και ALPHA μπήκαν στον χορό των διαπραγματεύσεων όπως έχουμε ξαναπεί και του έχουν δώσει και χαρίσει πολλά... δώρα για να τον έχουν στο δυναμικό τους. Ο ηθοποιός και παρουσιαστής όμως έβαλε και εκείνος με την σειρά το δικό του “βέτο” και αυτό όπως μαθαίνουμε δεν ήταν άλλο από το να κάνει μια εκπομπή στην βραδινή ζώνη και όχι στην απογευματινή όπως τον είχαμε συνηθίσει. Με τον ΣΚΑΙ οι σχέσεις του Νίκου Μουτσινά παραμένουν άριστες, αλλά όπως λέει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ δεν ήθελαν στο κανάλι να παρουσιάσουν ένα παρόμοιο project και δη στην βραδινή ζώνη.

Ο ΑΝΤ1 του πρότεινε να είναι μόνο στην κριτική επιτροπή του YFSF και δεν τον ενδιέφερε η σατυρική βραδινή εκπομπή καθώς έχει τους Ράδιο – Αρβύλα. Ο ALPHA όμως του έκανε όπως φαίνεται την πρόταση που εκείνος άκουσε λίγο περισσότερο και όπως όλα δείχνουν μάλλον προς τα εκεί κλείνει συμφωνία ο ηθοποιός. Ποια είναι αυτή η πρόταση; Βραδινή σατυρική εκπομπή, που όμως ακόμα, οι δυο πλευρές δεν έχουν ξεκαθαρίσει εάν θα είναι μια φορά την εβδομάδα ή και περισσότερες.

Λαζόπουλος – Μουτσινάς – Ράδιο Αρβύλα: Οι απέναντι

Ο Νίκος Μουτσινάς

Και επειδή το τηλεοπτικό παιχνίδι θέλει πολλούς δυνατούς παίκτες, το στοίχημα είναι να κερδίσει ο καλύτερος... Ο ALPHA καλεί Μουτσινά, απέναντι από τους Ράδιο – Αρβύλα στον ΑΝΤ1 και απέναντι στον Λάκη Λαζόπουλο που θα είναι στο MEGA επίσης με σατυρική εκπομπή... Το ραντεβού του Νίκου Μουτσινά με το κανάλι του ALPHA ήταν καθοριστικό και συγκεκριμένο και όπως μας ενημέρωσαν οι δυο πλευρές έδωσαν σε πρώτη φάση σφιχτά τα χέρια και απομένουν οι λεπτομέρειες. Θα πέσουν οι υπογραφές; Ίδωμεν!